SEX

Ζηλεύει υπερβολικά; Τι να κάνετε;

Ζηλεύει υπερβολικά; Τι να κάνετε;

'Αλλο το υγιές ενδιαφέρον κι άλλη η ζήλεια. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Η ζήλεια είναι συνήθως δείγμα ανασφάλειας.

Αυτό ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε κάνει κάτι το οποίο σας καθιστά ανάξιο εμπιστοσύνης. Διότι αν έχετε κάνει κάτι, θα πρέπει να κάνετε την πάπια για αρκετό καιρό.
Αν όμως είστε καθαρός ουρανός που αστραπές δε φοβάται καλό θα ήταν να προσέξετε τα σημάδια νωρίς. Η ζήλεια και μάλιστα η παθολογική δεν είναι δείγμα αγάπης ούτε ενδιαφέροντος. Είναι αρρώστια και αργά η γρήγορα θα σας χαλάσει όσο δε μπορείτε να φανταστείτε.

Φροντίστε σε κάθε περίπτωση να βάζετε όρια. Έχετε τη ζωή σας και έχει τη δική της. Δεν είστε υποχρεωμένοι να γωνστοποιείτε κάθε στιγμή που είστε και τι κάνετε. Στο ξεκίνημα μιας σχέσης όλοι τείνουμε να παραβλέπουμε κάποια σημάδια. Όμως κάποια από αυτά καλό θα ήταν να τα προσέξετε νωρίς και να τα σταματήσετε ακόμα πιο νωρίς.

Έχετε το δικαίωμα να βρίσκεστε με τους φίλους σας, χωρίς εκείνη. Είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειάζεστε χρόνο μόνοι σας στην ησυχία σας. Ναι μπορείτε να πάτε ένα σαββατοκύριακο κάπου χωρίς εκείνη. Όπως και για ποτό.

Το κινητό σας, ο υπολογιστής σας δεν είναι κοινής χρήσης. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα ψάχνει. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τη συνοδεύετε παντού. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίσετε τους γονείς της, την νονά της και την αγαπημένη της θεία αν δεν το θέλετε.

Καμία από αυτές τις απαιτήσεις δε μπορεί να επιβάλλεται και μάλιστα με το αιτιολογικό της αγάπης. Όλα αυτά είναι πράγματα που κάνετε κατ' επιλογήν.
Σε περίπτωση που σας ζητούνται επίμονα, απομακρυνθείτε όσο είναι νωρίς. Τόσο απλά!

Σχετικές ειδήσεις