SEX

Πρώτο ραντεβού; Οι κινήσεις που λένε πολλά για σένα

Πρώτο ραντεβού; Οι κινήσεις που λένε πολλά για σένα

Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που δεν τους δίνεις σημασία αλλά λένε πολλά για σένα. Οπότε στην περίπτωση που ετοιμάζεσαι να την εντυωπσιάσεις καλό θα ήταν να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Ετοιμάζεσαι να κανονίσεις το ραντεβού; Στείλε γραπτό μήνυμα και απόφυγε τις συντομογραφίες. Γράψε ορθογραφημένα και περιεκτικά. Δίνεις έτσι την εντύπωση ότι είσαι προσεκτικός και σοβαρός.

Αν περάσεις να την πάρεις με το αυτοκίνητό σου, τότε ναι βγες και άνοιξέ της την πόρτα. Εκτός κι αν βγαίνεις με σκληροπυρηνική φεμινίστρια. Όταν φθάσετε στον προορισμό σας πέρνα μπροστά για να της ανοίγεις το δρόμο, και αν υπάρχουν σκάλες ναι γύρνα και πρόσφερε το χέρι σου. Φυσικά και θες να την αφήσεις να περάσει μπροστά και ειδικά αν υπάρχουν σκάλες για να απολαύσεις τη θέα, αλλά συγκρατήσου.

Ο λογαριασμός; Τι κάνουμε με το λογαριασμό; Το να αναλάβετε να πληρώσετε ναι μεν μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο αλλά ας είμαστε ειλικρινείς δείχνει ότι ξέρετε να φροντίζετε και να παίρνετε πρωτοβουλίες.

Εάν τα πράγματα είναι πιο παρεϊστικα, μπορείτε κάλλιστα να πείτε ότι είστε αμήχανος σχετικά με το λογαριασμό και να τη ρωτήσετε τι προτιμάει. Να τον μοιραστείτε ή όχι. Δείχνει ότι σας ενδιαφέρει η γνώμη της.

Ας πούμε ότι όλα πήγαν καλά και φτάνετε στην πόρτα του σπιτιού της. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνετε εσείς να ανεβαίτε επάνω. Αν σας το προτείνει ναι με την ευχή μας, αλλά και πάλι κρατήστε χαλαρό ρυθμό. Μην κάνετε σα ζήτουλας, αράξτε στον καναπέ και πιάστε την κουβέντα.

Αν το πράγμα πάει αλλού θα πάει μόνο του...

Σχετικές ειδήσεις