SEX

Σεξ: Τα ψέματα που μας «πουλάει» το Hollywood

Σεξ: Τα ψέματα που μας «πουλάει» το Hollywood

«Ναι, αλλά εγώ αλλιώς το είδα να γίνεται στην ταινία». Πόσες φορές το έχετε σκεφτεί συγκρίνοντας τις δικές σας εμπειρίες με αυτά που μας πλασάρει το Hollywood στις ερωτικές του σκηνές;

Οι μύθοι για το σεξ που περνά το Hollywood μέσα από τις ταινίες του, είναι πολλοί και ενίοτε ξεκαρδιστικοί. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

Η γυναίκα φοράει πάντα το σουτιέν της λες κι αυτό είναι το πιο άνετο πράγμα στον κόσμο. Το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει να το βγάλει για να ελευθερωθεί από τα δεσμά που την κρατούν όλη μέρα και να χαλαρώσει.

Ο άντρας σηκώνει τη γυναίκα στα χέρια του σαν να είναι πούπουλο. Άδικο για τους περισσότερους άντρες καθώς ούτε γυμνασμένοι σαν τον πρωταγωνιστή μιας ταινίας είναι, ούτε η σύντροφός τους ζυγίζει όσο μια ανορεξική ηθοποιός του Hollywood.

Τα ζευγάρια ξεντύνονται ηδονικά. Γιατί, ποτέ δεν έχει τύχει σε κάποιον να μην μπορεί να ξεκουμπώσει ένα σουτιέν ή μια αγκράφα και καμία γυναίκα δεν έχει κινδυνέψει να χάσει το αυτί της όταν ο αγαπημένος της τραβά με μανία τη μπλούζα από το κεφάλι και μαζί το σκουλαρίκι της.

Ο άντρας αδειάζει με μια κίνηση το τραπέζι ή το γραφείο για να κάνει σεξ επάνω του. Εκτός από το ότι μπορεί να σπάσουν χρήσιμα πράγματα (ένα κινητό, ένα laptop ή μια πιατέλα) ποιος πραγματικά έχει όρεξη μετά από έναν οργασμό να μαζεύει από το πάτωμα τον χαμό που δημιουργήθηκε;

Τα ζευγάρια συνηθίζουν να κοπανούν ο ένας τον άλλο στους τοίχους. Τυφλωμένοι από το πάθος, φιλιούνται, ξεντύνονται και χτυπιούνται πάνω στους τοίχους με μανία, κάτι που δείχνει να έχει περισσότερο επώδυνα παρά ερεθιστικά αποτελέσματα.

Το φως είναι πάντα κολακευτικό. Μέρα ή νύχτα, με δυνατό ή απαλό φωτισμό τα κορμιά των εραστών δείχνουν υπέροχα, μαγικά και τέλεια!

Με το που την αγγίζει ο άντρας, η γυναίκα έχει πολλαπλούς οργασμούς. Κάπως έτσι μαθαίνουν οι άντρες ότι δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά για να ικανοποιήσουν μια γυναίκα.

Ποτέ μα ποτέ η πρωταγωνίστρια δεν έχει χάλια μαλλιά μετά το σεξ. Ξεχάστε τα ανακατεμένα μαλλιά, που θέλουν τσουγκράνα για να ξεμπερδευτούν. Η ηθοποιός θα ολοκληρώσει έχοντας μαλλιά χτενισμένα στην εντέλεια, σαν να βγήκε από το κομμωτήριο.

Το ζευγάρι αλλάζει στάσεις πανεύκολα. Κανενός δεν πονάει κάτι, τίποτα δεν μετακινείται και καμία τούφα μαλλιά δεν τραβιέται καθώς οι σύντροφοι γυρίζουν από την ιεραποστολική στάση, σε αυτή με τη γυναίκα από πάνω και ούτω κάθε εξής.

Σχετικές ειδήσεις