SEX

Ελκυστική είναι αυτή που... πρόσεξε πως θα συνεχίσεις

Ελκυστική είναι αυτή που... πρόσεξε πως θα συνεχίσεις

Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μοναδικοί. Και αντιστοίχως ότι τα γούστα τους είναι πολύ συγκεκριμένα και πολύ ιδιαίτερα. Έλα όμως που η στατιστική λέει άλλα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα πιστεύουν σχεδόν όλοι και αφορούν το τι θεωρούν ελκυστικό στο άλλο φύλο.

Η συμμετρία στο πρόσωπο είναι ένα από αυτά. Από ότι φαίνεται οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ένα συμμετρικό πρόσωπο σημαίνει καλύτερα γονίδια. Κάπως έτσι ξεγελιούνται οι περισσότεροι όταν το αντικείμενο του πόθου τους φοράει γυαλιά ηλίου. Αφενός κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο συμμετρικό αφετέρου προσθέτουν μυστήριο.

Οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν μια γυναίκα που χαμογελάει ελκυστική. Το αυστηρό ύφος ή το συνοφρυωμένο δεν είναι ελκυστικό. Για να ξέρετε πάντως το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τα γούστα των γυναικών. Οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που δε χαμογελάνε συνεχώς.

Το τελευταίο όμως είναι και το πιο αστείο. Όταν πεινάτε έχετε την τάση να βρίσκετε πιο ελκυστικές τις γυναίκες που είναι χυμώδεις. Για κάποιο λόγο ο εγκέφαλός σας όταν πεινάτε, θεωρεί πως μια γυναίκα με καμπύλες είναι πιο «νόστιμη».

Σχετικές ειδήσεις