SEX

Τι κάνεις και γίνεται εξω φρενών;

Τι κάνεις και γίνεται εξω φρενών;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τις γυναίκες έξω φρενών. Μερικά εξ αυτών είναι βέβαιο ότι τα κάνεις κι εσύ.

Μετά αναρωτιέσαι γιατί δε σου μιλάει, γιατί είναι τόσο τσιτωμένη και γιατί κοιτάζει τα μαχαίρια στην κουζίνα με περίεργο ύφος, μετά εσένα και χαμογελάει. Αν θες να τα αποφύγεις όλα αυτά μην κάνεις τα εξής:

Μην κοιτάς το τηλέφωνό σου τη στιγμή που σου μιλάει και κυρίως αν το κάνεις μη λες μετά «έλα... τι είπες;». Ναι φυσικά και έχεις δικαίωμα να χαζεύεις αλλά όταν σου μιλάει κάποιος και δη το ταίρι σου περιμένει να δώσεις λίγο περισσότερο βάση.

Μην απλώνεσαι παντού. Σα να μην υπάρχει άλλος άνθρωπος. Κάθεσαι στον καναπέ και πετάς στις διπλανές θέσεις το τσαντάκι σου, πιο κει το κινητό σου και το μπουφάν σου. Αποτέλεσμα; Κανένας χώρος για να κάτσει εκείνη.

Μην ξεχνάς γενέθλια και επετείους. Αν μη τι άλλο βάλε ειδοποίηση στο κινητό σου για να στο θυμίσει. Στο γυναικείο εγκέφαλο (καλώς ή κακώς) δε μπορεί να θυμάσαι όλα τα γκολ που έχει βάλει η ομάδα σου και να μη θυμάσαι τα γενέθλια της αγαπημένης σου.

Μη παραγγέλνεις πίτσες και σουβλάκια όταν το ταίρι σου κάνει δίαιτα. Μην τρως σοκολάτες και γαριδάκια μπροστά της, μην σε όλα. Αν δε, όλα αυτά γίνονται τις δύσκολες μέρες του μήνα τότε είσαι πραγματικά χαμένος!

Σχετικές ειδήσεις