SEX

Κάνε sex για να πάρει τα πάνω της και η καριέρα σου

Κάνε sex για να πάρει τα πάνω της και η καριέρα σου

Το να κάνεις συχνά sex ξέρεις τι σημαίνει. Καλύτερη διάθεση, οφέλη για την υγεία εν γένει. Τα έχουν πει πολλάκις οι έρευνες. Όμως ότι υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη συχνότητα sex και επαγγελματικών επιτευγμάτων δεν το ήξερες. Ιδού λοιπόν άλλος ένας λόγος για να κάνεις πιο συχνά sex. Κάνει καλό στην καριέρα σου.

Το Institute for the Study of Labor σε μελέτη του συνδέει τη συχνότητα ερωτικών επαφών και τις απολαβές στη δουλειά. Όπως φαίνεται στη μελέτη του Ινστιτούτου όσοι κάνουν sex πάνω από 4 φορές την εβδομάδα είναι αυτοί που έχουν και τους μεγαλύτερους μισθούς. Οι ερευνητές λένε ότι αυτό έχει να κάνει με τη διάθεση. Κάνεις sex είσαι καλοδιάθετος και μετά πας στη δουλειά και είσαι πολύ πιο παραγωγικός και αποτελεσματικός. Παίρνεις πολύ πιο σωστές αποφάσεις και έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση. Κάπως έτσι έρχονται και τα λεφτά.

Το sex μειώνει τα επίπεδα στρες. Αρα ο οργανισμός σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν αρρωσταίνεις συχνά. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνέρευσης απελευθερώνεται στον οργανισμό η ορμόνη DHEA. Όπως αναφέρουν άλλες έρευνες όσοι είναι περίπου 40 ετών και κάνουν συχνά sex φαίνονται κατά πολύ νεότεροι από εκείνουν που το έχουν ξεχάσει το άθλημα. Επίσης η οξυτοκίνη, η έτερη ορμόνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της συνουσίας εξαφανίζει τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

Αν τέλος ανήκετε σε όσους έχουν καταπληκτικές ιδέες στη δουλειά για νέα εγχειρήματα, ανήκετε στην ομάδα αυτών που θέλουν ακόμα περισσότερο sex. Φαίνεται ότι αυτά τα δύο συνδέονται επίσης με κάποιον τρόπο. Αν λοιπόν είστε του νέου επιχειρείν λογικά θα έχετε και αυξημένη όρεξη για sex.