Μην μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια

Μην μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια
Διότι, αν, από την άλλη, ξεκινώντας να πάτε διακοπές το τελευταίο πράγμα...

Διότι, αν, από την άλλη, ξεκινώντας να πάτε διακοπές το τελευταίο πράγμα που θέλετε να θυμάστε είναι ο Μπαρτ Λάνκαστερ και η Ντέμπορα Κερ και το παθιασμένο, υγρό φιλί στην ακρογιαλιά στην κλασική σκηνή του «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» μια που στις αποσκευές και τα αξεσουάρ σας για φέτος δεν υπάρχουν έρωτες και τα συναφή και το τελευταίο ποπ άσμα που σας έρχεται στο νου καθώς οργανώνετε τις διακοπές σας είναι «αααααα ααααα κρουαζιέρα θα σε πάω, Μύκονο και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι» ψυχραιμία.

Πρώτα απ' όλα φροντίστε να αποφύγετε ζευγαρονήσια όπως Μήλος, Σαντορίνη κ.λπ., οπλιστείτε με χαμόγελο και καλή διάθεση –προαπαιτούμενα έτσι κι αλλιώς για να περάσετε καλά- και ξεκινήστε την (καλώς εννοούμενη) περιπέτειά σας.

Στάχτη στα μάτια δεν θα σας ρίξουμε. 9 στις 10 φορές οι έρωτες του καλοκαιριού είναι προορισμένοι να τελειώσουν με τα πρώτα πρωτοβρόχια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν είναι εξίσου απολαυστικοί και ευχάριστοί με εκείνους που θα ονομάζαμε «με προοπτική». Ακριβώς επειδή το μέλλον δεν αποτελεί κύριο ή καίριο θέμα μπορεί να είναι απογειωτικοί, χωρίς την επιφυλακτικότητα και τις δεύτερες σκέψεις της καθημερινότητας. Έτσι κι αλλιώς και εσείς και αυτός λόγω των διαφορετικών συνθηκών στις οποίες γνωρίζεστε είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, πολύ πιο απελευθερωμένοι και ήρεμοι, καλόκεφοι και ευχάριστοι. Γιατί να μην απολαύσετε αυτήν την δυνατότητα που σας δίνετε;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr