SEX

Ποιο Πήλιο; Τα ομαδικά όργια μεταφέρθηκαν στον Πειραιά!

Ποιο Πήλιο; Τα ομαδικά όργια μεταφέρθηκαν στον Πειραιά!

Περισσότερα από 400 άτομα συμμετείχαν στομεγαλύτερο όργιο που έγινε ποτέ στη χώρα, ξεπερνώντας ακόμα και το πρόσφατο, τριήμεροσεξ πάρτι του Πηλίου.

Το πάρτι διοργάνωσε δημοφιλής ιστοσελίδα για τον πληρωμένο έρωτα και το ραντεβού είχε δοθεί σε κλαμπ για swingers που βρίσκεται στον Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή (18/12).

Τη βραδιά άνοιξε γύρω στις 11, γνωστή πορνοσταρ η οποία εκτός από το καυτό σόου που έκανε, τραγούδησε και κομμάτια από το νέο της... cd, για να ακολουθήσει γαλλίδα μοντέλο που ανέβασε την... αδρεναλίνη στα ύψη με ένα δικό της σόου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", η σκυτάλη δόθηκε στους θαμώνες οι οποίοι γέμισαν τους χώρους του κλαμπ με τα γυμνά κορμιά τους.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα καλεσμένοι έτρεχαν στα ντους για να... αναζωογονηθούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στα δωμάτια της ηδονής.

Τα όργια κράτησαν αρκετές ώρες και σταμάτησαν μόνο όταν άναψαν τα φώτα του κλαμπ, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της κολασμένης αυτής νύχτας.

Όχι όμως, πριν ο τυχερός της βραδιάς, ο οποίος αναδείχθηκε μετά από κλήρωση, απόλαυσε το δώρο του, που ήταν μια δωρεάν συνεύρεση με ένα από τα μοντέλα της ιστοσελίδας.

Σχετικές ειδήσεις