SEX

Ο απόλυτος οδηγός για το τέλειο one-night stand

Ο απόλυτος οδηγός για το τέλειο one-night stand

Μπορεί οι πιο παραδοσιακοί και σεμνότυφοι να κοκκινίζουν και μόνο στην ιδέα ενός one night stand, ωστόσο ένας οδηγός… επιβίωσης υπόσχεται να σας κάνει να το ευχαριστηθείτε χωρίς τύψεις και συνέπειες.

Και μπορεί οι Γερμανοί να μην θεωρούνται τόσο θερμόαιμοι εραστές όσο εμείς στη Μεσόγειο, ωστόσο η «Bild» είναι αυτή που προτείνει πώς να γίνει σωστά ένα one night stand, αφού εκτός από αυθόρμητοι πρέπει να είστε και προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργούνται προσδοκίες!

Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εφημερίδα, η ερωτική συνεύρεση μ΄ έναν άγνωστο χωρίς να υπάρχει συνέχεια, θα πρέπει να γίνεται με τα ακόλουθα δέκα βήματα:

1. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Ό,τι ψάχνετε, δηλαδή, κάτι για να περάσετε ένα ωραίο βράδυ. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, αλλά και τους καλούς εραστές έστω και της μιας βραδιάς...

2. Φλερτάρετε πρώτα πριν πέσετε στο κρεβάτι. Ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι από το μπαρ ή όπου αλλού κάνετε τη γνωριμία. Θα ενισχύσετε τη λίμπιντο πριν καλά - καλά βγάλετε τα ρούχα της.

3. Η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που στέλνει τα σωστά μηνύματα... Παρατηρείστε μία γυναίκα όταν έχει βάλει στόχο έναν άντρα. Παίζει με τα μαλλιά της, βάζει το δάκτυλό της στο στόμα…

4. Μπορείτε να εκμηδενίσετε την απόσταση μεταξύ σας μ΄ ένα χορό. Με το χορό, τα σώματα έρχονται πιο κοντά.

5. Περιορίστε το αλκοόλ: Αν φτάσετε στο κρεβάτι κι έχετε γίνει και οι δύο τύφλα στο μεθύσι, μπορεί και να μην ολοκληρώσετε το στόχο σας, να μην κάνετε δηλαδή σεξ. Μην εκπλαγείτε αν ο άνδρας που έχετε δίπλα σας προτιμήσει τον ύπνο ή όλο το βράδυ παραμιλάει.

6. Μην δίνετε υποσχέσεις για μεγάλη αγάπη και γάμο. Πείτε ξεκάθαρα πως αυτό που θέλετε από τον άλλο είναι το σεξ.

7. Απογειωθείτε στο σεξ κάνοντας πειράματα στο κρεβάτι. Πραγματοποιείστε τις ερωτικές σας φαντασίες μ΄ έναν άγνωστο.

8. Εννοείται πως σ' ένα one-night stand απαιτείται αντισύλληψη. Όχι μόνο για την πρόληψη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά και για να προστατευτείτε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

9. Μην ανταλλάσσετε τηλέφωνα.

10. Για ένα one night stand, αποφύγετε τους φίλους σας ή το αφεντικό σας. Κι αυτό γιατί η επόμενη μέρα, μετά από καυτό σεξ θα είναι δύσκολη...

Σχετικές ειδήσεις