SEX

Διέρρευσαν τα απόκρυφα σεξουαλικά μυστικά των Ελληνίδων: Δείτε τι προτιμούν στο πορνό! (photos)

Διέρρευσαν τα απόκρυφα σεξουαλικά μυστικά των Ελληνίδων: Δείτε τι προτιμούν στο πορνό! (photos)

Μπορεί το διαδικτυακό πορνό να θεωρείται ανδρικό… σπορ, φαίνεται ωστόσο πως και οι γυναίκες δεν πάνε πίσω αφού σύμφωνα με έρευνα διάσημης ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, βλέπουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Το Porhub, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των γυναικών που ψάχνουν το ακατάλληλο υλικό του, αποκαλύπτοντας πως το 24% των 60 εκατομμυρίων επισκεπτών της σελίδας του είναι γένους θηλυκού!

Οι Ελληνίδες βρίσκονται μάλιστα στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αφιερώνοντας κατά μέσο όρο 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα για να δουν πορνό κυρίως λεσβιακού περιεχομένου, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία τους στον πλανήτη.

ginaikes porno3

Εξαίρεση αποτελούν οι Ρωσίδες καθώς δείχνουν 83% περισσότερο προτίμηση από τις υπόλοιπες γυναίκες στο σεξ από πίσω, ενώ οι γυναίκες στην Άπω Ανατολή ψάχνουν manga (κινούμενα σχέδια) πορνό με δαίμονες και τέρατα!

Σημείωση: Το αγαπημένο κατά τα άλλα pornhub πρέπει να μάθει και λίγο γεωγραφία, καθώς σε μία από τις φωτογραφίες της έρευνας (η 3η στη γκάλερι) εμφανίζει την Ελλάδα ως… Φιλιππίνες!

Σχετικές ειδήσεις