Το σεξ δεν είναι δουλειά

Το σεξ δεν είναι δουλειά
Και αν έχει γίνει μία ακόμα δουλειά ανάμεσα σε όλες εκείνες που γεμίζουν τη μέρα σας...

Και αν έχει γίνει μία ακόμα δουλειά ανάμεσα σε όλες εκείνες που γεμίζουν τη μέρα σας και τις σβήνετε μία μία από τη λίστα σας μόλις ολοκληρωθούν πρέπει να ακούσετε τον κώδωνα του κινδύνου που κρούει ηχηρά.

Και αφού τον ακούσετε πρέπει να κάνετε και κάτι για να ανατρέψετε αυτή τη δυσμενή ρουτίνα που σαν να μη φτάνουν όλα της τα άλλα δυσάρεστα κατάπιε τώρα και το σεξ.
Τι να κάνετε, θα μας πείτε τώρα, έτσι όπως νιώθετε να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Σας πετάμε το σωσίβιο, λοιπόν.

Αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες ενδιαφέρουσες, περιπετειώδεις, έντονες (από go cart και trekking μέχρι Allu fan park και adventure park στην Μαλακάσα) που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας εκτός κρεβατοκάμαρας και τη συμπαρασύρουν να ανέβει στα ύψη και όταν ξαναβρεθείτε εντός της.

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου Stony Brook της Νέας Υόρκης έδειξε πως τέτοιου τύπου δραστηριότητες, νέες και πρωτόγνωρες για το ζευγάρι, μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και εκείνο το πολύ ζωντανό και συναρπαστικό συναίσθημα που ένιωθε τον πρώτο καιρό του έρωτά του. Και αυτό το έντονο συναίσθημα μπορεί να σας συνοδεύσει και στην κρεβατοκάμαρά σας και να βελτιώσει τις επιδόσεις σας και στο σπορ που λέγεται σεξ, αλλάζοντας άρδην τη βαρετή σεξουαλική διάθεση και ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.queen.gr