SEX

Έβγαλε έξω το στήθος της μετά τη χειρότερη εβδομάδα της ζωής της! (photos)

Έβγαλε έξω το στήθος της μετά τη χειρότερη εβδομάδα της ζωής της! (photos)

Με μια σειρά ιδιαίτερα αποκαλυπτικών φωτογραφιών στο Instagram θέλησε να δείξει τη δύναμή της η πάντα εντυπωσιακή Jodie Marsh.

Και δεν εννοούμε την ανίκητη δύναμη των πλούσιων… ελέων της, αλλά της ψυχής της, αφού όπως εκμυστηρεύτηκε το πρώην μοντέλο αισθησιακών φωτογραφίσεων αρνείται να το βάλει κάτω και να κλάψει για το χωρισμό της από τον James Placido, μετά από μόλις 8 μήνες έγγαμου βίου. Αντίθετα πρέπει να φανεί δυνατή για να φροντίσει τα δέκα ζωάκια της!

jodie

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους καταπληκτικούς μου followers. Ήσασταν τόσο υποστηρικτικοί», έγραψε η Jodie, συμπληρώνοντας: «Φυσικά όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πραγματικά μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου. Πανάθεμά με όμως αν κάτσω και κλάψω και κλάψω για έναν άνδρα. Δεν πρόκειται να διαλυθώ».

jodie2

Όσο για το γιατί επέλεξε τις αποκαλυπτικές selfies; Εκτός από το γεγονός ότι είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, αποκαλύπτοντας στην κυριολεξία τον εσωτερικό της κόσμο, τόνισε: «Πρέπει να κρατώ τον εαυτό μου απασχολημένο και οι selfies ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω».

jodie5

Και κατέληξε: «Έχω δέκα καταπληκτικά κατοικίδια που με χρειάζονται και πλέον θα τους δείχνω ακόμη περισσότερη αγάπη από ό,τι πριν»…

Σχετικές ειδήσεις