SEX

Σάλος: Ελληνίδα μοντέλο πρωταγωνιστεί σε βίντεο σκληρού πορνό με ομαδικό σεξ; (photos)

Σάλος: Ελληνίδα μοντέλο πρωταγωνιστεί σε βίντεο σκληρού πορνό με ομαδικό σεξ; (photos)

Το δρόμο της δικαιοσύνης αποφάσισε να ακολουθήσει μοντέλο ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στην Κύπρο, μετά το όργιο παραφιλολογίας ότι εμφανίζεται σε βίντεο ομαδικού σεξ με τρεις άνδρες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που κάνει το γύρο κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών, ακούγονται ξεκάθαρα ομιλίες σε… άπταιστα κυπριακά, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του οργίου, ενώ φαίνεται να έχει τραβηχτεί από κάμερα υπολογιστή και όχι με κάποιο smartphone ή βιντεοκάμερα.

Το υλικό ωστόσο είναι αρκετά σκοτεινό, ενώ οι πρωταγωνιστές ίσως και να μην γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται.

Όπως και να έχει, οι κακές οι γλώσσες συνέδεσαν το βίντεο με το εντυπωσιακό μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη, η οποία όχι μόνο αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή της στο βίντεο, αλλά προσέφυγε ήδη στη Δικαιοσύνη, καθώς η φημολογία έχει προκαλέσει ζημιά στην καριέρα της.

boulieri4

Ελπίζει έτσι ότι με την παρέμβαση της αστυνομίας θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκατασταθεί το όνομά της, αφού σύμφωνα με όσους έχουν δει το βίντεο, δεν μοιάζει καν στην ανάλαφρων ηθών πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο. Η Μπουλιέρη εξάλλου φέρει τατουάζ στο κορμί της, ενώ έχει εμφανώς μικρότερη μύτη, τονίζουν χαρακτηριστικά.

boulieri11

Παραμένει άγνωστο πάντως πώς συνδέθηκε το όνομά της με το ακατάλληλο βίντεο. Κάτι όμως που είναι πλέον δουλειά των αρχών να ανακαλύψουν...

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο ξεσπά: «Δεν είμαι εγώ στο sex tape»