Αυτή είναι η φοιτήτρια που έχει «τρελάνει» την Πάτρα (photos)

Αυτή είναι η φοιτήτρια που έχει «τρελάνει» την Πάτρα (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπου και αν βρεθεί τραβά όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και όχι άδικα!

Η Πάτρα είναι μια πόλη με μεγάλο αριθμό φοιτητριών, όμως εκείνη ξεχωρίζει –εύκολα- ανάμεσα τους. Η σέξι παρουσία και το βλέμμα της Ελένης Μαρή, θα σε μαγνητίσουν αμέσως όταν την δεις.

Η μελαχρινή καλλονή κατάγεται από το Ρέθυμνο και βρίσκεται τώρα στην πόλη της Πελοποννήσου για σπουδές. Φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας, η 19χρονη ζει το όνειρο της και ανυπομονεί να τελειώσει άμεσα και να αφοσιωθεί στο επάγγελμα.

Παράλληλα, η ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της τράβηξαν αμέσως την προσοχή πολλών φωτογράφων και μάνατζερ στην Πάτρα και έτσι η Έλενα εδώ και 2 χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις. Μάλιστα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στο μέλλον να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό τον χώρο.

Η σέξι Κρητικιά, τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το χορό και τη γυμναστική, «κληρονομία» των 11 χρόνων που έκανε μπαλέτο. Εκεί ευθύνεται και το αξιοζήλευτο κορμί της..

Όσοι βρίσκονται στην Πάτρα είναι τυχεροί που την «απολαμβάνουν» από κοντά. Όσοι βρίσκονται εκτός περιοχής μπορείτε να το κάνετε μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες της!

PHOTO GALLERY