SEX

Δείτε την καυτή «Ελληνίδα» που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκά βραβεία πορνό (video+photos)

Δείτε την καυτή «Ελληνίδα» που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκά βραβεία πορνό (video+photos)

Μια σημαντική διάκριση για την καριέρα της «πανηγυρίζει» η πορνοστάρ Ινα, γνωστή από τις συμμετοχές της στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου της Sirina.

Η όμορφη μελαχρινή ιέρεια του σεξ κατέκτησε τον τίτλο στον ετήσιο διαγωνισμό για την ανάδειξη «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής νέας πορνοστάρ», στο δίκτυο ερωτικών ταινιών DDF!

ina3

Η Ina Sirina, σαγήνευσε (και) τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους ως «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται επίσης τιμητική αναφορά για το μεγάλο αριθμό ψήφων που κατέκτησε η «ελληνική» συμμετοχή.

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων πορνοστάρ στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο ερωτικών ταινιών DDF.

ina sirina2

Στο βιογραφικό για το διαγωνισμό της Ινα, η οποία κατάγεται από τη Ρουμανία, αναφέρεται πως «στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε. Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό, ενώ τα "Οργια στο ΚΤΕΠ" ήταν η πρώτη της ερωτική ταινία. Η ίδια δηλώνει φανατική των οργίων, γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει στο πετσί του ρόλου. Η Ίνα είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η πορνοστάρ είναι το "Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού", "Ελληνίδες νυμφομανείς" και "Το Μπάτσελορ της Ίνας στο Μπαλί"».

Διαβάστε επίσης: Από την Ελλάδα ιέρεια του πορνό στο Λας Βέγκας!

Σχετικές ειδήσεις