SEX

Πορνοστάρ καταγγέλλει άγρια σεξουαλική κακοποίησή της σε γυρίσματα ταινίας (vids+pics)

Πορνοστάρ καταγγέλλει άγρια σεξουαλική κακοποίησή της σε γυρίσματα ταινίας (vids+pics)

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας πορνό, προχώρησε η Nikki Benz, πυροδοτώντας «βόμβα» μεγατόνων στη «ροζ» βιομηχανία.

Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατηγορεί ως υπεύθυνο για το «αποτρόπαιο συμβάν, το οποίο την οδήγησε σε κατάρρευση στο πλατό, τον σκηνοθέτη της νέας της σκηνής Tony T.

Ειδικότερα, η 35χρονη υποστηρίζει ότι ο Tony T είχε δώσει, εν αγνοία της, οδηγίες για σκληρή μεταχείρισή της στη σκηνή, ενώ όταν διαμαρτυρήθηκε απαιτώντας να διακοπεί το γύρισμα, εκείνος όχι μόνο αγνόησε τελείως τις εκκλήσεις της, αλλά την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια!

Σύμφωνα πάντα με την Benz και μια σειρά αναρτήσεών της στο twitter, κινδύνεψε ακόμα και η ίδια της η ζωή, αφού και ο παρτενέρ της προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, ενώ πατούσε με το πόδι του το κεφάλι της παρά τα ουρλιαχτά της.

Όπως ισχυρίζεται έτσι, στην πραγματικότητα γυρίστηκε μια «σκηνή βιασμού», η οποία δεν πρέπει να κυκλοφορήσει.

nikki tweet3

«Υποθέτω ότι πλέον γυρίζονται και πραγματικές σκηνές βιασμού τώρα, ε;», έγραψε χαρακτηριστικά, σε ένα από τα τιτιβίσματά της η Benz, η οποία βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, συμπληρώνοντας: «Το bullying, ο βιασμός και η σωματική κακοποίηση δεν έχουν θέση στα γυρίσματα. Το "όχι" σημαίνει "όχι", είτε βρίσκεσαι μπροστά στην κάμερα είτε όχι».

nikki7 copy

«Στα 13 χρόνια της καριέρας μου, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξέσπασα σε λυγμούς και δεν μπορούσα να συνέλθω από το σοκ», συνέχισε η γεννημένη στην Ουκρανία πορνοστάρ, η οποία «ανέβασε» επίσης συνομιλίες της στις οποίες έλεγε σε φίλους της, αλλά και σε υπεύθυνους του Brazzers, ότι το χέρι είχε γίνει μπλε, ενώ αισθανόταν ακόμα ζαλισμένη από τα χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

nikki9

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος Brazzers για τον οποίο έγινε το γύρισμα καθώς συνεργάζεται με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι η εν λόγω σκηνή δεν είχε σενάριο, ως εκ τούτου «πολλές από τις τεχνικές λεπτομέρειες ήταν στην διακριτική ευχέρεια του παραγωγού» και δεν ήταν σε θέση να τις γνωρίζει.

Όπως ξεκαθαρίζει, δε, ο κολοσσός και ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους πορνογραφικού υλικού, η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος, ενώ αν αποδειχθεί ότι υπήρξε όντως κακοποίηση της ηθοποιού, θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, μεταξύ των οποίων και η διακοπή συνεργασίας με τον Tony T.

benz

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Benz - η οποία το 2014 θέλησε να βάλει υποψηφιότητα για τη δημαρχεία του Τορόντο, ωστόσο τελικά «κόπηκε» επειδή δεν είχε ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησής της - στάθηκαν πολλές πρώην και νυν συμπρωταγωνίστριές της, ανάμεσα στις οποίες και «η ιέρεια του πορνό» Jenna Jameson.

tonyt

«Είσαι ισχυρή γυναίκα. Να ξέρεις ότι όλοι είμαστε μαζί σου», έγραψε, αναρτώντας μάλιστα τη φωτογραφία του φερόμενου ως σκηνοθέτη της επίμαχης σκηνής Toni T.

Σχετικές ειδήσεις