SEX

Δεν είναι φάρσα: Δες πώς μπορείς να κάνεις και εσύ σεξ με τον αγαπημένο σου σταρ!

Δεν είναι φάρσα: Δες πώς μπορείς να κάνεις και εσύ σεξ με τον αγαπημένο σου σταρ!

Τη δυνατότητα να εκτοξεύσουν σε άλλο επίπεδο την ερωτική τους ζωή προσφέρει σε ανθρώπους που δεν διστάζουν να πειραματιστούν η τεχνολογία, υποσχόμενη να κάνει πραγματικότητα ακόμα και σεξουαλικές φαντασιώσεις που άλλες εποχές θα παρέμειναν όνειρο θερινής νυκτός.

Όπως το να συνευρεθούν ερωτικά με την αγαπημένη τους διασημότητα! Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζονται καν την άδειά της, ενώ η εμπειρία τους θα είναι τόσο αληθοφανής όσο και η... πραγματικότητα!

Όχι βέβαια πως θα το μάθει και ποτέ, αφού το ρόλο του ποθητού σας σταρ στο κρεβάτι θα παίξει απλά ένας εξοπλισμός παρόμοιος με αυτόν της εικονικής πραγματικότητας.

vr

Ο καθηγητής, μάλιστα, Lynne Hall, από το τμήμα πληροφορικής, μηχανικής και τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Sunderland τονίζει ότι τα headsets εικονικής πραγματικότητας, όσο περνάει ο καιρός, όχι μόνο θα είναι πιο εξελιγμένα, αλλά και προσιτά για όλες τις τσέπες.

«Αν θέλετε να κάνετε σεξ με την Κέιτ Γουίνσλετ ή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, κανείς δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο», τονίζει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Η τεχνολογία μπορεί να μας προσφέρει πολύ γρήγορα μια φανταστική σεξουαλική εμπειρία. Η βιομηχανία του πορνό έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε αυτό, καθώς περιμένει να πάρει αρκετά περισσότερα».

Και προσθέτει ο Hall: «Σε λίγα χρόνια το σεξ εικονικής πραγματικότητας θα είναι ευρύτατα διαδεδομένο και κοινωνικά αποδεκτό, καθώς ταιριάζει με τον τρόπο ζωής μας».

Ο Βρετανός καθηγητής παρουσίασε, στο δεύτερο συνέδριο «Αγάπη και Σεξ με ρομπότ» στο Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μια ερευνητική εργασία του που ονομάζεται «σεξ με ρομπότ για αγάπη χωρίς συγκρούσεις».

Σε αυτήν διερευνά τις «τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από την πορνογραφία και τη σημασία των ρομπότ του σεξ μέσω της εικονικής πραγματικότητας και των tele-dildonics».

Υποστηρίζει, δε, ότι η ρομποτική θα μπορούσε να «υποστηρίξει την αδέσμευτη και χωρίς συναισθήματα σεξουαλική ευχαρίστηση χωρίς αγάπη σε ένα ευρύ φάσμα»…

Σχετικές ειδήσεις