SEX

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο άνδρας στους κόλπους των γυναικών και τις «τρελαίνει»!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο άνδρας στους κόλπους των γυναικών και τις «τρελαίνει»!

Τον κόλπο των ονείρων τους υπόσχεται να προσφέρει στις γυναίκες – με το αζημίωτο βέβαια – ένας πλαστικός χειρουργός, ο οποίος θεωρείται ο «γητευτής» των απόκρυφων σημείων τους.

Και πώς όχι όταν ο καθηγητής Αμίρ Μαρασί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μπορεί να «μεταμορφώσει» τον κόλπο σας δίνοντάς του την ιδανική για πολλούς μορφή: ροζ, παχουλό και άτριχο...

Παράλληλα, ο Ιρανός χειρουργός είναι σε θέση να προσφέρει το… τέλειο αποτέλεσμα αφού μπορεί να μικρύνει τα «χείλη» του αιδοίου, να κάνει πιο ευαίσθητο το σημείο «G», αλλά και να σφίξει ακόμα και τις «χορδές» της κλειτορίδας!

Ο πλαστικός, με την ειδίκευση στον κόλπο, «πατά» στη ματαιοδοξία και στην ανασφάλεια των γυναικών, οι οποίες αναζητούν απεγνωσμένα… αποδιοπομπαίο τράγο για τις μαύρες και… άραχνες μέρες της σεξουαλικής τους ζωής.

Όπως εξομολογείται, δε, ο Αμίρ Μαρασί, δημιούργησε τον τέλειο κόλπο πάνω σε ένα χειρουργικό τραπέζι, κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής χειρουργικής. Αρχικά κατασκεύασε ένα αντίγραφο από σιλικόνη και στη συνέχεια προσάρμοσε πάνω του αυτούς των πελατισσών του. Και δεν είναι λίγες, αφού μέχρι στιγμής τού έχουν εμπιστευτεί το πιο απόκρυφο σημείο του σώματός τους πάνω από 400 γυναίκες (μεταξύ των οποίων και πολλές επώνυμες), στο ιατρείο του στο Μπρούκλιν.

marasi

«Στόχος της επέμβασης είναι να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, να της εξασφαλίσουμε καλύτερο σεξ με περισσότερους οργασμούς από ό,τι έχει ονειρευτεί», εξηγεί ο Ιρανός χειρουργός, ο οποίος έχει γίνει θέμα σε μεγάλα ΜΜΕ, όπως την εφημερίδα «New York Post».

Όσο για το παρατσούκλι του; Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το «VW». Τα αρχικά των λέξεων «Vagina Whisperer» ή αλλιώς «Ο γητευτής του αιδοίου»…

Σχετικές ειδήσεις