SEX

Απίστευτο: Βαριά «καμπάνα» σε ηθοποιό στην Καμπότζη γιατί ήταν πολύ σέξι (Pics+Vid)

Απίστευτο: Βαριά «καμπάνα» σε ηθοποιό στην Καμπότζη γιατί ήταν πολύ σέξι (Pics+Vid)

Μια διάσημη για τα κάλλη της ηθοποιός στην Καμπότζη αναγκάσθηκε να υποσχεθεί δημόσια ότι θα είναι «λιγότερο σέξι» έπειτα από την απαγόρευση εργασίας στο χώρο του θεάματος για ένα ολόκληρο έτος, που της επιβλήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, έπειτα από το σάλο που δημιουργήθηκε από προκλητικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η στάρλετ στο Facebook.

Η 24χρονη ηθοποιός Denny Kwan η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μουσικά βίντεο, τιμωρήθηκε επειδή το υπουργείο έκρινε ότι δεν κατάφερε να τηρήσει την γραπτή της υπόσχεση για σεμνές εμφανίσεις.

«Τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Denny Kwan με το να της απαγορευθεί να δραστηριοποιείται για ένα χρόνο στον κλάδο της ψυχαγωγίας, όπως τα βίντεο, τα καραόκε και οι εμφανίσεις στην τηλεόραση», δήλωσε ο επικεφαλής του πειθαρχικού συμβουλίου Chamroeun Vantha στην The Phnom Penh Post.

Η ηθοποιός αποδέχθηκε την απαγόρευση ενός έτους.

«Ξέρω ότι είναι το δικαίωμά μου να ντύνομαι όπως θέλω, αλλά ο πολιτισμός μας, ο λαός της Καμπότζης, δεν μπορεί να το δεχτεί», δήλωσε. «Θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο σέξι, όσο είμαι συνήθως, σε αναρτήσεις μου στο Facebook».

Σχετικές ειδήσεις