SEX

Εκεί που υποτίθεται ότι «τελειώνουν» οι γυναίκες αρχίζουν… τα μεγάλα ψέματα

Εκεί που υποτίθεται ότι «τελειώνουν» οι γυναίκες αρχίζουν… τα μεγάλα ψέματα

Δεν είναι μύθος. Είναι πραγματικότητα πάνω στο σεξ, που δυστυχώς (για τους άνδρες), έρχονται να επιβεβαιώσουν οι επιστήμονες και μάλιστα να μιλήσουν για… μεγάλο θέατρο.

Mελέτη στις ΗΠΑ διαπιστώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται τον οργασμό είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό, τι νομίζαμε... ή τουλάχιστον νόμιζαν οι άνδρες. Όχι, δεν πρόκειται για τον αγαπημένο ρόλο των γυναικών. Σίγουρα θα προτιμούσαν ο οργασμός να ήταν πραγματικότητα!

Η επικεφαλής της έρευνας και σεξολόγος Σούζαν Σάλλι έρχεται να βοηθήσει τις γυναίκες να απολαύσουν τον έρωτα. Σύμφωνα με την ειδικό «οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να επιτύχουν οργασμό καθώς δεν ερεθίζονται με τη στάση που παίρνουν όταν κάνουν έρωτα» και συμπληρώνει «δεν είναι μόνο η διείσδυση για να πετύχεις έναν τέλειο οργασμό. Είναι μια σειρά συμβουλών που πρέπει κάθε ζευγάρι να ακολουθήσει».

Η απόσταση που χωρίζει την πραγματικότητα από την υποκριτική απέχει… πέντε μικρά βήματα.

Η Σούζαν δίνει πέντε συμβουλές για το πώς οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν σε οργασμό.

Το πρώτο βήμα… πλησιάζει στον χαρακτήρα της γυναίκας, η οποία ως ναζιάρα και εγκεφαλική της αρέσουν τα παιχνιδάκια. Σύμφωνα με την Σούζαν έχει πολύ μεγάλη σημασία να ερεθιστεί η κλειτορίδα. Απευθυνόμενοι στους άνδρες, η σεξολόγος προτείνει να χρησιμοποιούν την γλώσσα ή κάποιο σεξουαλικό αντικείμενο για να ερεθίσει την κλειτορίδα.

Το δεύτερο βήμα ήρθε από την Ολλανδία για να «πατήσει» το άγχος.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν γιατί έχουν άγχος.

Το τρίτο βήμα είναι στάσιμο ….αφού αφορά στη σωστή στάση. «Απλά πρέπει να βρείτε το σημείο G, που θα σας βοηθήσει να "τρελαθείτε" κατά τη διάρκεια της διείσδυσης» σημειώνει η Σούζαν.

Το τέταρτο βήμα είναι ένα παιχνίδι κατευθύνσεως. Οι γυναίκες γνωρίζουν το σώμα τους και έτσι ξέρουν πως θα έρθουν σε οργασμό. Το μόνο που πρέπει να κάνουν σύμφωνα με την ειδικό είναι να «δείξουν στον σύντροφό τους το πώς».

Το πέμπτο και το τελευταίο βήμα βρίσκεται στην επικοινωνία. Το ζευγάρι όπως πιστεύει η διάσημη σεξολόγος πρέπει να συζητάει όσο το δυνατόν πιο συχνά για όλα τα θέματα που το απασχολεί.

Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα να είστε σίγουρες ότι θα φθάσετε τον οργασμό! Καλή επιτυχία!