SEX

Αυτά είναι τα μυστικά της ανδρικής αγκαλιάς

Αυτά είναι τα μυστικά της ανδρικής αγκαλιάς

Ο τρόπος που ο αγαπημένος σας σας κρατά στην αγκαλιά του κρύβει άπειρα μυστικά...

Ο τρόπος που ο αγαπημένος σας σας κρατά στην αγκαλιά του κρύβει άπειρα μυστικά που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε.

Ο «αιφνιδιασμός» από πίσω
Όταν ο αγαπημένος σας έρχεται από πίσω και σας «κλειδώνει» στα χέρια του, σημαίνει ότι είναι φουλ ερωτευμένος! Σκεπάζει το σώμα σας με το δικό του, γέρνετε προς το μέρος του και τα πόδια σας πλέκονται μεταξύ τους… Σύμφωνα με τους κώδικες της γλώσσας του σώματος, με το να σας καλύπτει με αυτό τον τρόπο σημαίνει ότι θέλει να σας προστατέψει.

Το τρίψιμο στη πλάτη
Αυτή η όλο στοργή χειρονομία, όταν χαϊδεύει την πλάτη σας ενώ σας κρατάει, δηλώνει ότι ο συγκεκριμένος τρέφει αισθήματα για εσάς. Η πλάτη είναι μια ευαίσθητη περιοχή του σώματος, αναφέρουν οι ειδικοί οι οποίοι εξηγούν πως το απαλό χάιδεμα σημαίνει ότι ο εκείνος θέλει να σας προστατεύσει. Αλλά μην ξαφνιαστείτε όταν από την τρυφερότητα μεταμορφωθεί σε «άγριο» αρσενικό! Ως γνωστών το τρίψιμο είναι εξαιρετικά ερεθιστικό.

Ελαφρό χάδι
Το ελαφρύ χτύπημα πίσω στη πλάτη ενώ τη ώρα της αγκαλιάς, δεν είναι και το καλύτερο σημάδι! Όπως λέει και μια γνωστή ταινία «Απλά δεν σε γουστάρει»! Αυτός είναι ο τρόπος που οι άντρες αγκαλιάζουν τους κολλητούς τους. Αλλά μη φρικάρετε, όχι τελείως τουλάχιστον. Αυτού του τύπου ο εναγκαλισμός όταν δε συμβαίνει συχνά δε σημαίνει πως πρέπει να σηκώσετε κόκκινη σημαία. Ίσως να έχει το νου του αλλού εκείνη την ώρα, ίσως η προσοχή του να έχει αποσπαστεί από την τηλεόραση, ίσως…

Το «τύλιγμα» της μέσης
Σας τραβά κοντά του με δύναμη έχοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση. Χαράς ευαγγέλια! Ο τύπος σας θέλει σαν τρελός. Ο εναγκαλισμός αυτός δείχνει ότι σας λαχταρά και για το κρεβάτι του γιατί όσο πιο χαμηλά «ταξιδεύουν» τα χέρια του στο σώμα σας τόσο περισσότερο είναι «αναμμένος» μαζί σας.

Σχετικές ειδήσεις