SEX

Αυτά είναι τα μυστικά του επιτυχημένου φλερτ

Αυτά είναι τα μυστικά του επιτυχημένου φλερτ

Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το φλερτ είναι η αρχή για ...

Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το φλερτ είναι η αρχή για να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Συνταγές για επιτυχημένο φλερτ ουσιαστικά δεν υπάρχουν, αφού το φλερτ είναι προσωπική υπόθεση. Κάθε άνθρωπος αντιδρά σε διαφορετικά ερεθίσματα και ενδιαφέρεται για διαφορετικά πράγματα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που αν τους ακολουθήσει κανείς δύσκολα θα χάσει:

Αυτοπεποίθηση: θα πρέπει να ρισκάρετε να εκτεθείτε, και να μην σας αγχώνει η ενδεχόμενη "χυλόπιτα".

Ειλικρίνεια: θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, να λέτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, χωρίς υπερβολές και να θυμάστε πάντα πως κάτι που έπιασε στο παρελθόν, δεν πετυχαίνει πάντα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και σκεφτείτε κάτι έξυπνο, αποφεύγοντας κλισέ ατάκες.

Χαμόγελο: Ένα χαμογελαστό πρόσωπο προκαλεί ευχάριστη διάθεση και δείχνει αυθόρμητο ενδιαφέρον. Ένα ωραίο χαμόγελο ανοίγει δρόμους και καρδιές, λειτουργώντας ως μαγνήτης.

Μάτια: Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Ένα βαθύ βλέμμα, με διάρκεια και νόημα μπορεί να πει χίλιες λέξεις.

Άγγιγμα: Η επαφή υποδηλώνει ξακάθαρα το ενδιαφέρον σας για κάποιο πρόσωπο. Ένα άγγιγμα στο χέρι ή στην ώμο, όταν μιλάτε, μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα, για να μην προσβάλλετε ή εκνευρίσετε τον άλλο.

Ευχάριστη συζήτηση: Με απλές και ευγενικές κουβέντες, χωρίς επιτηδευμένο ύφος, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ευχάριστη συζήτηση, με θέμα που να αφορά και τους δύο. Κάποιο θετικό σχόλιο ή κοπλιμέντο για τον συνομιλητή σας επιβάλλεται κατά τη διάρκεια της κουβέντας. Γενικότερα, θα πρέπει να δείχνετε άνεση και ότι διασκεδάζετε πραγματικά.

Σχετικές ειδήσεις