SEX

Η νέα μόδα που «στέλνει» τις γυναίκες σε 15 λεπτά: Έρχεται ο διαλογισμός… κλειτορίδας! (Vid)

Η νέα μόδα που «στέλνει» τις γυναίκες σε 15 λεπτά: Έρχεται ο διαλογισμός… κλειτορίδας! (Vid)

Άφωνες (μεταφορικά) γιατί όλο και κάτι θα… ακούστηκε κατά την κορύφωση, έχει αφήσει τις γυναίκες που τη δοκίμασαν, σύμφωνα με μαρτυρίες τους, η νέα «τρέλα» από την Αμερική, η οποία χτυπά την πόρτα των ανικανοποίητων και στην Ευρώπη.

Γιατί τύφλα να ΄χουν τάντρα, γιόγκα και ζεν μπροστά στο διαλογισμό… κλειτορίδας που είναι όλα αυτά μαζί!

«Είναι μία σεξουαλική προπόνηση που συνδυάζει το τάντρα, τη γιόγκα, το ζεν, την ύπνωση κ.α», σημειώνει χαρακτηριστικά η Liberation.

Το μόνο που έχει να κάνει έτσι μία γυναίκα, είναι να μπει σε μία τάξη, να κατεβάσει το εσώρουχό της και να αφεθεί στα έμπειρα χέρια του ειδικού, που υπόσχεται να κάνουν… μαγικά μέσα σε μόλις 15 λεπτά!

Ο οργασμικός διαλογισμός ξεκίνησε το 2011 στην Καλιφόρνια από τη Νικόλ Ντεντόν, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο ταξιδεύει στο Λονδίνο όπου χιλιάδες γυναίκες έχουν ήδη κλείσει ραντεβού με την κορύφωσή τους.

Παράλληλα, έχουν μια ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εαυτό τους βιώνοντας ένα απολαυστικό μασάζ κλειτορίδας με τη βοήθεια έμπειρων, αλλά… άγνωστων ατόμων.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα η Ντεντόν, «ο ερεθισμός της κλειτορίδας είναι αναζωογονητικός και μπορεί να αποτελέσει την "πυξίδα" των επιθυμιών μας».

Από την πλευρά του, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους του οργασμικού διαλογισμού, ο Ράσε Ταγιέμπ, τονίζει ότι θα πρέπει να αξιοποιείται η δύναμη του οργασμού, αλλά και ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν τον αυνανισμό προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη συναισθηματική επίγνωση, βελτίωση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και ενίσχυση του αισθήματος πληρότητας.

«Η συνεδρία για τον οργασμικό διαλογισμό χρειάζεται δύο άτομα. Μία γυναίκα, γυμνή από τη μέση και κάτω και ένα άλλο άτομο (γυναίκα ή άντρα) που πηγαίνει δίπλα της και αρχίζει να την ερεθίζει με το δάκτυλο. Συνήθως οι δάσκαλοι φορούν λάτεξ ή πλαστικά γάντια. Η συνεδρία διαρκεί δεκαπέντε λεπτά», εξηγεί μία από τις δασκάλες του οργασμικού σεξ, η Εμανουέλ Ντουσέν.

Το… υβρίδιο λοιπόν υπερβατικού διαλογισμού και ταντρικού σεξ με την εξαιρετικά υποσχόμενη ονομασία «διαλογισμός κλειτορίδας», υπόσχεται στις «αχόρταγες» σεξουαλικά γυναίκες να ικανοποιήσουν την ακόρεστη «πείνα» τους, αλλά και στις πιο «δυσλειτουργικές» να βελτιώσουν τη σχέση τους με τη σεξουαλικότητα και τον εαυτό τους.

Σημειώνεται επίσης ότι ο οργασμικός διαλογισμός δεν έχει τις απαιτήσεις του ταντρικού σεξ (ρύθμιση αναπνοής, κινησιολογία, πειθαρχία κ.ο.κ.), ενώ ως πρακτική επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην ηδονική παλίρροια της γυναικείας διέγερσης και απόλαυσης.

Στο παρακάτω βίντεο πάρτε ένα δωρεάν μάθημα επί του... πρακτέος και ίσως κάποτε ο σύντροφός σας καταφέρει να γίνει μάστερ του διαλογισμού:

Σχετικές ειδήσεις