SEX

Τέλος το πάρτι στο πλοίο της ακολασίας: Το YouΤube «κατέβασε» το βίντεο με τις ιερόδουλες

Τέλος το πάρτι στο πλοίο της ακολασίας: Το YouΤube «κατέβασε» το βίντεο με τις ιερόδουλες

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το διαφημιστικό βίντεο εταιρείας από την Κολομβία που υποσχόταν απίστευτες εμπειρίες στο σκάφος της ακολασίας και non-stop πάρτι «στο Νησί του Σεξ», με δεκάδες γυναίκες και δωρεάν αλκοόλ, το YouTube «κατέβασε» σήμερα το διαφημιστικό βίντεο.

Στο διαφημιστικό βίντεο στο YouΤube, γυναίκες με προκλητικά μαγιό χορεύουν γύρω από έναν άνδρα, ενώ γίνεται αναφορά ότι στο ταξίδι επιτρέπεται η χρήση αλκόολ και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το διαφημιστικό της εταιρείας όποιος άνδρας διατίθεται να πληρώσει αδρά, θα μπορέσει να απολαύσει τις διακοπές των ονείρων του. Όπως αναφέρεται στα Social Media της εταιρείας Good Girls 60 γυναίκες θα βρίσκονται πάνω στο σκάφος με 30 άνδρες, έτοιμες να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία τους 24 ώρες το 24ωρο.

Το σκάφος θα τους μεταφέρει σε ένα νησάκι της Κολομβίας, όπου οι πελάτες θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της... ακολασίας!

Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα στο νησί του σεξ, όλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις, ενώ τη δεύτερη μέρα ο κάθε πελάτης θα συμμετάσχει σε όργια με 16 γυναίκες.

Τις άλλες δύο ημέρες θα ακολουθήσουν ξέφρενα πάρτι με πολύ αλκοόλ στο πλοίο.

Το ταξίδι ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου και απομένουν ελάχιστα εισιτήρια!

Σχετικές ειδήσεις