SEX

Έρχονται τα «ΟΣΚΑΡ» του πορνό στην Ελλάδα – Νύχτα ηδονής με sex και λιμουζίνες

Έρχονται τα «ΟΣΚΑΡ» του πορνό στην Ελλάδα – Νύχτα ηδονής με sex και λιμουζίνες

Το Φάληρο θα γίνει… Λας Βέγκας για μία νύχτα και το γήπεδο του Tae Kwon Do θα γεμίσει με αστέρια του πορνό από ολόκληρη την υφήλιο.

Στις 5 Μαΐου η Αθήνα θα μεταμορφωθεί στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου χάρη στα Όσκαρ της βιομηχανίας του πορνό που θα απονεμηθούν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso ο παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης έκλεισε ένα deal που θα ζήλευαν πολλοί Ευρωπαίοι συνάδελφοί του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Sirina πρόκειται να αναβιώσει στη χώρα μας την ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής παγκόσμιων βραβείων πορνογραφίας που γίνονταν επί σειρά ετών στις Κάννες.

Τα Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου – Sirina Festival θα δοθούν στις 5 Μαΐου στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, όπου θα παρελάσει με λιμουζίνες κόσμος και ντουνιάς από την Ευρώπη και την Αμερική. Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε κορυφαίους ηθοποιούς της βιομηχανίας πορνό, άνδρες και γυναίκες, διάσημους σκηνοθέτες, και επιτυχημένους παραγωγούς έχουν σταλεί ήδη.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προσκληθεί είναι οι «καυτές» Tori Black, Alexis Texas και Amirah Adara, ο Rocco Siffredi – γνωστός στους φαν του πορνό ως «επιβήτορας» και άλλοι.