SEX

Δεν φαντάζεστε τι της έκανε στο σεξ και τον πήγε στα... δικαστήρια! (pics)

Δεν φαντάζεστε τι της έκανε στο σεξ και τον πήγε στα... δικαστήρια! (pics)

Αντιμέτωπος με μία από τις χειρότερες καταλήξεις που θα μπορούσε να έχει το σεξ με μία φίλη βρέθηκε ένας Βρετανός.

Και δεν εννοούμε να χαλάσει η φιλία τους, αφού αυτό ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον 26χρονο από το Χάντερσφιλντ, αν αναλογιστεί κανείς πως από το κρεβάτι βρέθηκε στο δικαστήριο!

Τι και αν λοιπόν μερικοί υποστηρίζουν πως στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα/ομορφότερα γκολ, το συγκεκριμένο παράδειγμα όχι μόνο αποτελεί μάλλον την εξαίρεση στον κανόνα (τους), αλλά φλερτάρει με το πιο… μετανιωμένο σεξ στην ιστορία όλων εκείνων των πρωινών που κάποιος κοίταξε δίπλα του στο κρεβάτι και αναρωτήθηκε μέσα του «εγώ το έκανα αυτό;»!

Γιατί πόσο στραβά μπορεί να πάει όταν δύο χρόνια φίλοι έχουν πιει λίγο παραπάνω και πάνε μερικά βήματα (ως την κρεβατοκάμαρα) τη σχέση τους παραπέρα; Πολλά μπορεί να απαντήσει κανείς, αλλά σίγουρα όχι μέχρι την αίθουσα δικαστηρίου του Λιντς!

dikastirio

Ο λόγος; Η μήνυση που κατέθεσε η κοπέλα! Όχι για απόπειρα βιασμού όπως θα σκεφτεί εύλογα κάποιος, αλλά επειδή αισθάνθηκε το χέρι του παρτενέρ της κάπου που δεν θα έπρεπε και παραπέμπει σε παρά φύσιν σεξ.

Η εμμονή του μάλιστα να μην συνετίζεται με τις συνεχόμενες παρατηρήσεις της κοπέλας να απομακρύνει τα δάχτυλα από την «απαγορευμένη περιοχή» την έβγαλαν (εκτός από τα ρούχα της και) εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση στον φίλο της, σέρνοντάς τον στα δικαστήρια!

drastis

Στη μήνυση μάλιστα η νεαρή υποστήριζε πως ο κατηγορούμενος προερχόταν από το χωρισμό μιας μακροχρόνιας σχέσης και την πίεζε να κάνουν σεξ «για πολλές ώρες», προκειμένου να την ξεπεράσει. Και μπορεί αρχικά να μην ήθελε, όπως τουλάχιστον κατέθεσε, αλλά στο τέλος υπέκυψε ως καλή φίλη που ήθελε να βοηθήσει, αφού όπως είπε: «Είμαι άτομο που επηρεάζεται εύκολα»!

Ο 26χρονος, αν και στιγματίστηκε, τελικά δικαιώθηκε, αφού ο δικαστής ρώτησε την κοπέλα αν ένιωσε χρησιμοποιημένη. Μάλλον εκείνη, όπως άλλωστε και την απόφαση να καταθέσει μήνυση, δεν το σκέφτηκε καλά και απάντησε αρνητικά…

Σχετικές ειδήσεις