SEX

Δεν φαντάζεστε με τι είναι εθισμένη αυτή η γυναίκα στο σεξ! Το κάνει μόνο με… (pics)

Δεν φαντάζεστε με τι είναι εθισμένη αυτή η γυναίκα στο σεξ! Το κάνει μόνο με… (pics)

Μπορεί ο θυμόσοφος λαός μας να υποστηρίζει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν μπαίνει στη μέση η εκρηκτική Lacey Jay δεν μπορεί παρά να είναι μόνο… καυτό!

Τι γίνεται ωστόσο όταν η εκδίκηση γίνεται σεξουαλικός εθισμός;

Το 26χρονο μοντέλο είναι εθισμένο στη σύναψη ερωτικών σχέσεων μόνο με ζάμπλουτους παντρεμένους, ωστόσο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, υπεύθυνος γι΄ αυτό δεν είναι άλλος από τον πρώην σύντροφό της! Βλέπετε αυτός έκανε το λάθος να την απατήσει με μία αρκετά μεγαλύτερή του και ακόμα περισσότερο πλούσια!

Η Lacey ήθελε αρχικά απλά να τον εκδικηθεί, ωστόσο μάλλον «γλυκάθηκε» από τα… λούσα και την καλή - τζάμπα κυρίως – ζωή και είπε να το κάνει… επάγγελμα! Ή χόμπι, όπως το πάρει κανείς…

jay2

Αρχικά σύναψε έτσι ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο, αλλά πλούσιο χρηματιστή, δέκα χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος ήταν μόνο η αρχή, αφού έκτοτε αναζητά το ιδανικό γι΄αυτήν συνδυασμό φουσκωμένου τραπεζικού λογαριασμού - βέρας!

«Ψαρεύει» μάλιστα τα «θύματά» της μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών «IllicitEncounters.com» που απευθύνεται σε παντρεμένους οι οποίοι «ψάχνονται» για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Παράτησε, δε, τον πρώην σύντροφό της όταν του έδειξε φωτογραφίες της με έναν παντρεμένο, αφότου είχε ανακαλύψει πως την απατούσε.

«Πλέον είμαι εθισμένη στις συγκεκριμένες σχέσεις. Πήρα μια γεύση και δεν νομίζω να σταματήσω ποτέ να θέλω πλούσιους ηλικιωμένους. Δεν κάνω κάτι κακό. Όλοι τους έψαχναν έναν παράνομο δεσμό πριν εμφανιστώ εγώ», εκμυστηρεύεται ξεδιάντροπα η νεαρή γυναίκα, η οποία αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες της δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει αυτό που ψάχνει…

«Όλα άρχισαν τυχαία όταν ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου με απατούσε. Άλλαξε πιν στο κινητό του και άρχισε να βγαίνει όλο και συχνότερα με φίλους του. Ήθελα να τον εμπιστευτώ, αλλά κάποιοι φίλοι μου τον έπιασαν στα πράσα. Υποσχέθηκε πως ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά, ωστόσο δεν με άφηνε να βλέπω το κινητό του», ανέφερε η Jay, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορείς να εμπιστευτείς νέους άνδρες. Δεν σέβονται τις γυναίκες».

Και κάπως έτσι η Lacey αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να πάρει εκδίκηση ήταν να κάνει και αυτή μία σχέση πίσω από την πλάτη του. Από τότε ταξιδεύει με εύπορους ηλικιωμένους σε όλη την Ευρώπη…

jay3

«Έπαθα σοκ από την ανταπόκριση που βρήκα. Δεκάδες ευπαρουσίαστοι και πλούσιοι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας "σφάζονταν" στα πόδια μου για να με βγάλουν έξω. Τελικά διάλεξα έναν χρηματιστή από το Λονδίνο. Ήταν παντρεμένος, αλλά είχε ελεύθερη σχέση με τη σύζυγό του. Με κάλεσε σπίτι του και τρώγαμε στα καλύτερα εστιατόρια. Μου αγόραζε κοσμήματα από τα Tiffany και με είχε σαν πριγκίπισσα. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο ώριμοι είναι οι μεγαλύτεροι άνδρες, αντίθετα με αυτούς της ηλικίας μου», εξομολογήθηκε ακόμα, παραδεχόμενη πάντως πως «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η μεγάλη ζωή» («Αλίμονο», θα συμπληρώναμε εμείς…).

Από τη στιγμή ωστόσο που και αυτοί αναζητούν απλά περιπέτειες μέχρι την… επόμενη, η Lacey είναι… καταδικασμένη να αναζητά συνεχώς νέα πορτοφόλια.

«Τουλάχιστον δεν μου λένε ψέματα. Κρατάμε επαφή και δεν βλέπω κάτι κακό στο να κάνουμε σεξ περιστασιακά. Δεν διαλύω σπίτια, καθώς δεν θα έκανα ποτέ τίποτα με κάποιον που δεν έχει απατήσει τη γυναίκα του στο παρελθόν. Δεν χαλάω γάμους», υποστηρίζει η πληθωρική καλλονή, χωρίς να διστάσει να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις, προκειμένου να δικαιολογήσει αυτό που κάνει.

«Πρόσφατα είχα σχέση με έναν 35άρη ο οποίος είχε τη δική του εταιρεία μάρκετινγκ. Η γυναίκα του τον είχε απατήσει και δεν το είχε ξεπεράσει ποτέ. Βγήκαμε, περάσαμε τέλεια, κάναμε φανταστικό σεξ και συνειδητοποίησε πως ήθελε τελικά να χωρίσει. Χαίρομαι που τον έκανα να το καταλάβει», ανέφερε, πριν αναφερθεί σε μια άλλη υπόθεση: «Ένας άλλος άνδρας που γνώρισα ήταν 40, αλλά φαινόταν ούτε για 25. Ήταν δικηγόρος και δεν πίστευε στη μονογαμία. Θεωρούσε αδιανόητο να παραμείνει πιστός σε μια γυναίκα. Ήμουν μία από τις πολλές γυναίκες που έβγαινε και δεν με πείραζε γιατί ήταν ειλικρινής και πανέμορφος».

Τέλος, η Jay αναφέρθηκε και σε μια τρίτη περίπτωση. Ενός 35χρονου που παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα και την πρώτη γυναίκα με την οποία έκανε σεξ.

«Είναι μαζί 12 χρόνια και κατάλαβαν και οι δυο πως ήταν πολύ μικροί για να παντρευτούν. Δεν ήθελαν να χωρίσουν και έτσι συμφώνησαν να κοιμούνται και με άλλους. Είναι διασκεδαστικός και όλο αυτό δουλεύει», κατέληξε και αναζήτησε τον επόμενο στόχο της στο llicitEncounters.com, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του οποίου όλο και περισσότερες νεαρές γυναίκες αναζητούν μεγαλύτερους άνδρες, έχοντας κουραστεί από τους συνομήλικούς τους…

«Θέλουν να βγουν έξω και να αντιμετωπιστούν με σεβασμό. Δεν παίρνουν τη φροντίδα που θέλουν από τους άνδρες της ηλικίας τους, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ», τονίζει χαρακτηριστικά…

Σχετικές ειδήσεις