SEX

Σεξουαλικά πειράματα: Έπεισε τη φίλη του για τρίο και δεν φαντάζεστε τι της έκανε μετά!

Σεξουαλικά πειράματα: Έπεισε τη φίλη του για τρίο και δεν φαντάζεστε τι της έκανε μετά!

Την προσωπική της εμπειρία πάνω στους σεξουαλικούς… πειραματισμούς που μετατράπηκε σε εφιάλτη, θέλησε να μοιραστεί με ολόκληρο τον πλανήτη, μέσω της στήλης συμβολών της εφημερίδας Sun, μια νεαρή Βρετανίδα.

Η 21χρονη, αγνώστων φυσικά λοιπών στοιχείων, δεν δίστασε να… ξεφτιλιστεί, αφού σίγουρα αυτό που έζησε στην προσπάθειά της να διευρύνει τους σεξουαλικούς της ορίζοντες, μόνο τιμητικό δεν το λες γι΄ αυτήν.

Και πώς όχι όταν μάλιστα χρειάστηκε να ρίξει τις άμυνές της και να πειστεί προκειμένου να ενδώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με την επιστολή της, η νεαρή διατηρούσε (;) σχέση με έναν 23χρονο με τον οποίο εργάζονται μαζί σε διαφορετικά τμήματα της ίδιας εταιρείας. Μέχρι πρόσφατα τα λουλούδια ήταν ανθισμένα, γύρω τους πετούσαν πεταλούδες και κελαηδούσαν πουλάκια, ενώ υπήρχαν σχέδια μέχρι και για γάμο. Μέχρι που έγινε το μεγάλο «μπαμ»!

Όλα άρχισαν και... άλλαξαν όταν προσλήφθηκε μια νέα συνάδελφος, για την οποία το αγόρι της έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η 18χρονη ήταν όμως τόσο συμπαθητική που η 21χρονη άρχισε να κάνει παρέα μαζί της, παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της τη «γλυκοκοιτούσε».

Και όπως (δεν) συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα βράδυ που είχαν βγει οι τρεις τους σε ένα μπαρ, το ένα ποτό έφερε το άλλο και… όλους μαζί στο σπίτι του 23χρονου. Ο τελευταίος δεν έχασε έτσι την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα από τα σεξουαλικά του όνειρα και έπεισε τη σύντροφό του (σε αυτό βοήθησε βέβαια και το αλκοόλ) να πειραματιστούν κάνοντας τρίο.

Μέχρι κάποιο σημείο, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που το αίμα της 21χρονης... καθάρισε από το αλκοόλ όταν είδε τη φίλη της να φιλά το αγόρι της και κάτι παραπάνω. Αντέδρασε, ωστόσο ο 23χρονος δεν έδειξε να… πτοείται ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να φύγει από το δωμάτιο και να κοπανήσει πίσω της την πόρτα.

Έλα όμως που αυτή δεν ξανάνοιξε ποτέ, αφού ο… θεούλης την κλείδωσε απ΄ έξω!

Παρά τις φωνές της για αρκετά λεπτά, ούτε ο 23χρονος ούτε η 18χρονη…. ίδρωσαν για να της ανοίξουν την πόρτα, αλλά προφανώς το έκαναν για άλλο λόγο.

Έξαλλη τότε η νεαρή, έφυγε από το σπίτι του αγοριού της και επέστρεψε στο δικό της, ενώ το επόμενο πρωί τον πήρε τηλέφωνο στην ίδια κατάσταση. Ο 23χρονος της είπε ότι έκαναν απλώς πλάκα και ότι τίποτα δεν συνέβη μετά την αποχώρησή της.

Τώρα να τον πιστέψει ή όχι; Αυτή τη συμβουλή ζητά από την ψυχολόγο της Sun… Ομολογουμένως δύσκολη απάντηση, ειδικά αν δεν έχεις και περισσότερα στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις