SEX

Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Beyonce με τον Jay-Z! (pics)

Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Beyonce με τον Jay-Z! (pics)

Πιο… αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίζεται η Beyonce, σε λεύκωμα που έδωσε στη δημοσιότητα από τη συναυλία της με τον Jay-Z.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φαίνεται πως διανύει την πιο σέξι περίοδο της ζωής της, καθώς δεν δίστασε (καθυστερημένα για πολλούς) να αφήσει σχεδόν τίποτα στη φαντασία, ικανοποιώντας το φιλοθεάμον ανδρικό κοινό της. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες μάλιστα βρίσκεται στο πλευρό της ο σύζυγός της, με τον οποίο περιόδευσε στο πλαίσιο του κοινού τους τουρ «On the Run II», βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες περί χωρισμού τους μετά από δύο παιδιά.

Το ζευγάρι αποκαλύπτεται σε πολύ προσωπικές του στιγμές βάζοντας «φωτιά» στα social media και στη showbiz.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Beyonce ποζάρει στο κρεβάτι, δίπλα στο Jay-Z, φορώντας μόνο ένα στρινγκ, ενώ σε μία άλλη μπαίνει ολόγυμνη στη θάλασσα.

Δεν ήταν πάντως λίγοι οι χρήστες του Διαδικτύου που κατέκριναν το συγκεκριμένο ολόγυμνο… κόνσεπτ του ζευγαριού, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κανένα όφελος να αποκομίσει προκαλώντας μετά από μια τέτοια διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα.

Γιατί μπορεί πολλές άλλες σταρς να έχουν κάνει πολύ πιο γυμνές ή προκλητικές φωτογραφίσεις, ωστόσο «δεν το περιμέναμε από την Beyonce που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και μάλιστα σε αυτήν τη χρονική στιγμή», υποστηρίζουν, εστιάζοντας στο γεγονός ότι στο λεύκωμα υπάρχουν και οικογενειακές φωτογραφίες τους…

Σχετικές ειδήσεις