SEX

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες δε μπορούν να βγάλουν το σεξ από το μυαλό τους

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες δε μπορούν να βγάλουν το σεξ από το μυαλό τους
Γιατί οι άνδρες θέλουν συνέχεια σεξ;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άνδρες σκέφτονται και θέλουν περισσότερο το σεξ απ’ ό,τι οι γυναίκες;

Σύµφωνα µε έρευνες, υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι γι΄ αυτό. ∆εν είναι τυχαίο που ένας άντρας λέει στη σύντροφό του «αν δεν κάνουµε σεξ, δεν σε αγαπώ», ενώ εκείνη προβάλλει κυρίως συναισθηματικές απαιτήσεις: «Αν δεν µε αγαπάς, δεν έχει σεξ!»

Ανάµεσα µάλιστα σε όλους τους Ευρωπαίους, περισσότερο για τον Έλληνα το σεξ φτάνει να αποτελεί δείκτη ευτυχίας καθώς το θεωρεί µέρος της ύπαρξής του, γι’ αυτό ακόµα και στα δύσκολα ποτέ δεν αφήνει τη σεξουαλική επιθυµία να χάνεται χωρίς να δώσει τις µάχες του.

Σύµφωνα µε άλλες έρευνες, οι περισσότεροι άντρες επιθυµούν το σεξ πολύ περισσότερο συγκριτικά µε τις γυναίκες κυρίως γιατί οι αισθήσεις τους είναι έτοιµες να αφυπνιστούν στο πρώτο τυχαίο γεγονός ενός οπτικού ερεθίσματος. Ακόµα δηλαδή και µια άγνωστη όµορφη γυναίκα µπορεί να πυροδοτήσει τη σεξουαλική τους επιθυµία, καθώς τους προκαλεί και τους ερεθίζει αφυπνίζοντας τις αισθητηριακές αντιδράσεις των νευροενδοκρινών αδένων του εγκεφάλου τους. Αντίθετα, η γυναίκα για να κάνει σεξ µε έναν άντρα θα πρέπει κατά κανόνα να έχει εµπλακεί µαζί του συναισθηµατικά.

∆ύο ακόµα λόγοι κάνουν τον άντρα να θέλει το σεξ περισσότερο σε σύγκριση µε τη γυναίκα: το γονίδιο του κυνηγού, το οποίο κυριαρχεί στο DNA του, αλλά και η νευροχηµεία του, που τον οδηγεί πιο εύκολα στη σεξουαλική διέγερση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις