Τι δεν χρειάζεται να ξέρει ο σύντροφός σου

Τι δεν χρειάζεται να ξέρει ο σύντροφός σου

Ή πως αλλιώς να σώσετε τη σχέση σας αποκρύβοντας περιττές λεπτομέρειες.

Ότι έχει φαλάκρα

Φαντάσου ένα λιοντάρι χωρίς τη χαίτη του. Είναι σαν μία τρομαγμένη γάτα. Γιατί λοιπόν να πεις στο σύντροφό σου ότι χάνει σιγά τα μαλλιά του; Θα πληγώσεις και αυτόν και τον αντρικό εγωισμό του και με τέτοιες παρατηρήσεις θα πάει περίπατο μαζί με το ego και η λίμπιντο του.

Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια σου

Όπως και εσύ δεν θέλεις να μάθεις τι κάνει το νέο εργαλείο που πήρε για να κόβει πλακάκια, πόσο κάνει το τάσι του αυτοκινήτου και εκείνος δεν θέλει να ξέρει πόσο έδωσες για ένα ζευγάρι pumps από το net-a-porter. Γιατί να φέρεις περιττή τριβή στις σχέσεις σας;

Με πόσους έχεις κοιμηθεί

Πάντα ρωτά ένας σύντροφος, αλλά ποτέ δεν περιμένει ειλικρινή απάντηση. Μην κάνεις το λάθος να του πεις. Θα σε κρίνει με το χειρότερο τρόπο ό,τι και να απαντήσεις και θα γίνεις περίγελος για εκείνον και τους φίλους του. Οι άντρες είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες. Μην το ξεχνάς.

Πως κάνεις το make up σου

Δε χρειάζεται να ξέρει τι είναι και τι όχι φυσικό πάνω σου. Είναι προσωπικό δεδομένο και άφησε το μυστήριο να υπάρχει γιατί ούτως ή άλλως αν κάνεις περιττές αποκαλύψεις, αυτό θα πισωγυρίσει σε σένα σε μελλοντικό καβγά.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr