Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Η γυναίκα με τα 3 στήθη σπάει τη σιωπή της (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Δεν είναι απάτη, έχω πραγματικά τρία στήθη και ας λένε τα ΜΜΕ ό,τι θέλουν. Με ένα video και μια συνέντευξη η Jasmine Tridevil ξεκαθαρίζει πως πράγματι έχει κάνει προσθετική ενός τρίτου στήθους και δεν πρόκειται για απάτη.

Είναι η πρώτη της συνέντευξη και όπως λέει η ίδια δεν πρόκειται ποτέ να κάνει γυμνή φωτογράφηση γιατί αυτό αντιτίθεται στον τρόπο με τον οποίο έχει μεγαλώσει. Η ιδέα να πρσθέσει ένα στήθος της ήρθε όπως αναφέρει πριν από 2 χρόνια. Ο στόχος μου ήταν, λέει να γίνω απωθητική για τους άνδρες.

Στην αρχή κανένας χειρουργός δε δεχόταν να το κάνει. Κάποιοι μάλιστα μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε ψυχίατρο. Τελικά όμως βρήκε κάποιον που δέχθηκε, υποστηρίζει με την προϋπόθεση ότι δε θα αποκαλύψει ποτέ το όνομά του.

Η Jasmine Tridevil δηλώνει dominatrix και όπως λέει έχει αρκετούς σκλάβους, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κάνει τατουάζ με το όνομά της.

Λένε διάφορα για μένα, αναφέρει στη συνέντευξη. Λέν ότι έχω σκοτώσει γατάκια, ότι κρατάω ένα σκλάβο στο σπίτι μου, ότι δολοφονήθηκα, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια αναφέρει και σημειώνει πως τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα.