Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αίγυπτος: Πορνοστάρ γύρισε «ροζ» video στις Πυραμίδες! (videos)

Newsbomb

Σάλο, αλλά και έρευνα των Αρχών της Αιγύπτου, έχει προκαλέσει ένα video πορνογραφικού περιεχομένου που κατάφεραν να «γυρίσουν» ξένοι τουρίστες (;) κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας.

«Υπάρχει παράνομο αμοντάριστο οπτικό υλικό πορνό στην περιοχή των πυραμίδων το οποίο γύρισε μία ξένη τουρίστρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Αρχαιοτήτων Μαμντούχ αλ Νταμάτι, ο οποίος πρόσθεσε ότι ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα.

Το διάρκειας 10 λεπτών βίντεο, με πρωταγωνίστρια την Ευρωπαία πορνοστάρ Aurita, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον περασμένο χρόνο, σημείωσε από την πλευρά της η τοπική εφημερίδα Al Masry Al Youm, ωστόσο έλαβε διαστάσεις μόλις αυτή την εβδομάδα, όταν η εφημερίδα φιλοξένησε σχετικό δημοσίευμα συνοδευόμενο από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν μία γυμνόστηθη γυναίκα.

Αρχικά, η νεαρή απεικονίζεται να κάνει βόλτες γύρω από τις Πυραμίδες φορώντας ένα αποκαλυπτικό κίτρινο μπλουζάκι και ένα «καυτό» σορτς, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να κάνει μαθήματα... άλλων γλωσσών στο χειριστή της κάμερας!

Η εφημερίδα (ιδιωτικής ιδιοκτησίας) έγραψε επίσης ότι στο βίντεο εμφανίζονται ρωσόφωνοι τουρίστες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις κοντά στις 4.500 ετών πυραμίδες της Γκίζας, αλλά και στη Σφίγγα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η είδηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη συντηρητική αυτή μουσουλμανική χώρα, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αν συλληφθεί η πορνοστάρ που πρωταγωνιστεί στο «καυτό» video, κινδυνεύει ακόμα και με θανατική καταδίκη...