Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Έτσι κερδίζουν τις δουλειές οι παρουσιάστριες στην Αλβανία! (video)

Newsbomb

Τα μεγάλα… μέσα έβαλε μια φιλόδοξη Αλβανίδα, προκειμένου να κερδίσει την πολυπόθητη θέση της παρουσιάστριας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η 21χρονη φοιτήτρια Enki Bracaj φανέρωσε όλα της τα… όπλα μπροστά στην κάμερα, πείθοντας τελικά τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό Zjarr να της εμπιστευτούν την ενημέρωση του κοινού.

Πως; Αφαιρώντας στην οντισιόν τα (μη) απαραίτητα κουμπιά που θα τη δυσκόλευαν στο δημοσιογραφικό… λειτούργημα, έκανε όχι το… κλικ, αλλά «μπαμ» - ανάλογο με αυτό που λίγο έλειψε να κάνει το σακάκι (;) της - στα κατάλληλα άτομα, τα οποία μάλλον ήταν γένους αρσενικού.

Η σκληρή μάχη στήθος με... στήθος δεν θα μπορούσε να έχει νικήτρια άλλη ανταγωνίστρια.

Τώρα πού θα δίνουν σημασία οι τηλεθεατές, αυτό είναι άλλο θέμα!

«Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το στυλ παρουσίασής της είναι κάπως περίεργο, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και για να είμαι ειλικρινής, δεν φαίνεται να κάνει οποιαδήποτε ζημιά στην τηλεθέαση», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους, ενώ η ίδια η Bracaj πρόσθεσε:

«Ήταν προφανές ότι χρειαζόταν θάρρος για κάτι τέτοιο και εγώ ήθελα να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Είχα την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς μου και δεν αποτελούσε πρόβλημα για μένα να προχωρήσω σε αυτό το δρόμο. Βρήκα απλά έναν τρόπο να βγω μπροστά και να βοηθήσω το κανάλι να κάνει καλύτερα νούμερα».

«Αλίμονο, μάς πείσατε και οι δύο», θα προσθέσουμε εμείς!