Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

H (σχεδόν) τόπλες παρουσιάστρια της Αλβανίας αντικαταστάθηκε με μια λιγότερο ντυμένη! (video)

Newsbomb

Το έχουν πιάσει φαίνεται το νόημα στην αλβανική τηλεόραση προκειμένου να εκτοξεύσουν στα ύψη την… τηλεθέαση.

Γιατί μπορεί η Enki Bracaj να είχε, αλλά να μην έβαλε τα μεγάλα… μέσα προκειμένου να κρατήσει τη θέση της μετά τη φωτογράφησή της στο Playboy, την οποία δεν είδαν με καλό μάτι οι υπεύθυνοι του καναλιού, βρέθηκε ωστόσο η αντικαταστάτριά της!

Και ναι, φορά ακόμα λιγότερα, αν και δεν έχει τόσα να κρύψει είναι η αλήθεια…

Yπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια φανέρωσε όλα της τα… όπλα μπροστά στην κάμερα, πείθοντας τελικά τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό Zjarr να της εμπιστευτούν την ενημέρωση του κοινού.

Πως; Αφαιρώντας στην οντισιόν τα (μη) απαραίτητα κουμπιά που θα τη δυσκόλευαν στο δημοσιογραφικό… λειτούργημα, έκανε όχι το… κλικ, αλλά «μπαμ» - ανάλογο με αυτό που λίγο έλειψε να κάνει το σακάκι (;) της - στα κατάλληλα άτομα, τα οποία μάλλον ήταν γένους αρσενικού.

Η σκληρή μάχη στήθος με... στήθος δεν θα μπορούσε να είχε τότε άλλη νικήτρια. Μόνο που μετά από μόλις τρεις μήνες και μία αποκαλυπτική φωτογράφηση που δεν άντεξε το… συντηρητικό κανάλι, παρέδωσε τα σκήπτρα, όχι φυσικά και το στηθόδεσμό της στην Γκρέτα Χόξα!

alvania parousiastria copy

Η νέα και ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα, προκειμένου να μην μπει σε άνισες συγκρίσεις, αντικατέστησε το σακάκι με ένα μικροσκοπικό γιλέκο στα αλβανικά χρώματα, καθώς το ντεμπούτο της συνέπεσε με την ημέρα απελευθέρωσης της χώρας από τους ναζί.