Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σεξουαλικό... δυστύχημα: Πέθανε πάνω στο σεξ με ιερόδουλη και κόλλησαν! (video)

Newsbomb

Μάρτυρες ενός απίστευτου και τραγικού περιστατικού έγιναν οι ένοικοι μιας γειτονιάς στην Κίνα, μαζί με τους οποίους αναφώνησε και όλο το διαδίκτυο «μην σου τύχει»!

Και αυτό γιατί ένας ηλικιωμένος έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη και την ευχαρίστηση πιο… χαμηλά, κατά τη διάρκεια ερωτικής περίπτυξης με μια ιερόδουλη. Ήταν μάλιστα τόση η… χαρά του που κόλλησε και δεν έλεγε να βγει από μέσα της, παρά το γεγονός ότι είχε ταξιδέψει ήδη στον άλλο κόσμο!

Και μπορεί η… ανάλαφρων ηθών γυναίκα να κατάφερε έντρομη να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει «μεταξύ τους» το δυστύχημα.

Τα (πάντα) άγρυπνα (και αδιάκριτα) έτσι βλέμματα περαστικών και γειτόνων, όχι μόνο τους «κάρφωσαν» να απομακρύνονται πάνω σε ένα φορείο, καλυμμένοι με μία κουβέρτα, αλλά όπως συμβαίνει (πάντα) σε τέτοιες περιπτώσεις - αντί για αυτό που έπρεπε - βγήκαν και οι κάμερες!

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ξεκόλλησαν το νεκρό άνδρα από την άτυχη ιερόδουλη. Αυτός πήρε το δρόμο για το νεκροτομείο και εκείνη συνέχισε σε εκείνον της ακολασίας, αφού γλίτωσε οποιαδήποτε κύρωση…

Οφείλουμε τέλος να σας ενημερώσουμε πως αυτό που συνέβη στο ζευγάρι, εκτός από την αναπάντεχη επίσκεψη του Χάρου που δυστυχώς δεν ήθελε να πάρει μόνο μάτι, αλλά ψυχή, ονομάζεται «penis captivus», ενώ αν και ασυνήθιστο, το να πεθάνει κανείς κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι απίθανο. Και αυτό γιατί λόγω της έντασης, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι άνδρες μπορεί να υποστούν κάποιο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο...