Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Και όμως υπάρχει «σχολείο» όπου οι καθηγήτριες παραδίδουν μαθήματα ολόγυμνες! (video)

Newsbomb

Τη φαντασίωση της σέξι (και ακόμα παραπέρα) καθηγήτριας εκατομμυρίων ανδρών του πλανήτη, κάνει πραγματικότητα ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα ισπανικού καναλιού.

Και αυτό γιατί το DLN προσφέρει μαθήματα αγγλικής γλώσσας από γυναίκες απαλλαγμένες από οτιδήποτε… υλικό πάνω τους!

Το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε παρά να λέγεται «Γυμνή Γλώσσα», και δίνει στους μαθητές ένα «καυτό» κίνητρο στο οποίο δεν θα μπορούσαν θα κλείσουν τα μάτια.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, σύμφωνα με την οποία οι μαθητές δεν θα ξεκολλούν τα μάτια τους από τις καθηγήτριες που προτάσσουν τα στήθη τους και όλα τα υπόλοιπα στο... όνομα της εκπαίδευσης, πατώντας το mute στις διαλέξεις τους και παίρνοντας εργασία όχι για το σπίτι, αλλά επιτόπου!

«Υποσχόμαστε να ξεφύγουμε από την παραδοσιακή μέθοδο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα έχει την ιδιαιτερότητα τα μαθήματα να παραδίδονται από γυμνές καθηγήτριες. Το θεωρητικό περιεχόμενο θα διδάσκεται με έναν διασκεδαστικό τρόπο μέσω σέξι βίντεο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα Trome.

Και μην νομίζετε ότι είναι τίποτα μαθήματα της πλάκας, αφού στο τέλος όσοι τα ολοκληρώσουν με επιτυχία θα πάρουν πιστοποιητικό διεθνούς αναγνώρισης!