Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Όλη η αλήθεια για τα πιο «καυτά» οπίσθια της τηλεόρασης (video+photos)

Newsbomb

Θεωρείται, όχι άδικα, το πιο hot «κορίτσι του καιρού» στον κόσμο, αφού με μία εμφάνισή της ανεβάζει από μόνη της τη θερμοκρασία στα ύψη.

Εκεί που βρίσκονται άλλωστε και τα οπίσθιά της, τα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα των τηλεθεατών που δίνουν από ελάχιστη ως καθόλου σημασία στην πρόγνωση του καιρού, βλέποντάς τα!

Weather girl Yanet Garcia2

Παρόλα αυτά, η Yanet Garcia, η οποία απέκτησε παγκόσμια φήμη μετά το «πέρασμά» της από τα περιοδικά «ΤΜΖ» και «Playboy», κατηγορήθηκε (και εδώ «βρομάει» γυναικεία παρέμβαση από αντίζηλο) ότι πέρασε και μία βόλτα από τον… πλαστικό, αφού τα οπίσθιά της μεγάλωσαν και πήραν την… ανιούσα μέσα σε μία νύχτα!

Η ίδια πάντως το αρνείται κατηγορηματικά και μοιράζεται με τους περισσότερους από 1,5 εκατ. followers της στο Instagram φωτογραφίες από τις σκληρές προπονήσεις της, στις οποίες οφείλεται η πληθωρική, αλλά καλλίγραμμα σμιλευμένη πίσω… κίνησή της!

yanet

«Χαχα, σας παρακαλώ, γυμναστείτε και ζήστε υγιεινά για να δείτε τα αποτελέσματα», σχολίασε η 24χρονη Μεξικανή κάτω από μία φωτογραφία που ανέβασε, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να υπέκυψε στον πειρασμό της αισθητικής επέμβασης.

Από την πλευρά τους, οι fans της Yanet υποστηρίζουν πως το βίντεο που έδωσε τροφή στις κακές γλώσσες τραβήχτηκε από διαφορετική γωνία σε σχέση με τα υπόλοιπα και σε αυτό οφείλεται η σύγχυση και ο σάλος…