Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δείτε τη νέα πρωτοποριακή «στολή του σεξ» που εκτοξεύει την απόλαυση (video)

Newsbomb

Ρεαλιστική και άκρως απολαυστική ερωτική επαφή, χωρίς την ανάγκη κάποιου… άλλου, υπόσχεται μία νέα «στολή σεξ» εικονικής πραγματικότητας!

Η τεχνολογία και συγκεκριμένα η virtual reality κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της σεξουαλικής ικανοποίησης, προσφέροντας εμπειρίες που σύμφωνα με όσους έχουν δοκιμάσει, πολλές φορές ξεπερνούν ακόμα και εκείνες με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Γι΄ αυτό βέβαια… οφείλεται η ψευδαίσθηση της εικονικής πραγματικότητας, η οποία δίνει την ιδέα πραγματικής σεξουαλικής επαφής χάρη στη γεμάτη αισθητήρες στολή-προσομοιωτή του σεξ, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα οπτικά εφέ…

Το ιδιαίτερο… κουστούμι έρχεται μάλιστα σπίτι σας μαζί με ένα κινούμενο μηχάνημα που παραπέμπει σε γυναικείο στήθος για το ολοκληρωμένη αίσθηση και ευχαρίστηση!

«Η αίσθηση της εικονικής επαφής σε όλο το σώμα είναι ακριβώς λες και σε αγγίζει κάποιο άλλο ανθρώπινο ον», τονίζουν οι ειδικοί της ιαπωνικής Tenga που εφηύρε τη στολή, συμπληρώνοντας: «Προσφέρει ακαταμάχητη σεξουαλική ευχαρίστηση».

Οι Ιάπωνες πάντως, προς το παρόν, δεν έχουν μεριμνήσει για τις γυναίκες, καθώς η στολή απευθύνεται αποκλειστικά στους άνδρες και κοστίζει 300 λίρες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Tenga το 2014 δημιούργησε την πρώτη εκδοχή της στολής, συνδυάζοντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και ένα μηχάνημα αυνανισμού που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω gif.

Ο χρήστης παρακολουθεί παράλληλα anime χαρακτήρες να κάνουν σεξ στο ρυθμό του!