Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το νέο σεξουαλικό παιχνίδι που εκτοξεύει την απόλαυση χωρίς… χέρια! (videos)

Newsbomb

Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Όχι είναι το νέο σεξουαλικό… πετούμενο βοήθημα που υπόσχεται στις γυναίκες να εκτοξεύσει την απόλαυσή τους στα ύψη, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να βάλουν καν το... χεράκι τους!

Το dildo-drone αναγάγει σε άλλο επίπεδο την αυτοϊκανοποίηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν είναι απολύτως νόμιμο, λόγο της νομοθεσίας για τα drones.

Όπως και να έχει, κατά τη διάρκεια της ατομικής… προπόνησης, σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο και ο προσαρμοσμένος στο drone δονητής θα κάνει τα υπόλοιπα!

Θα πρέπει πάντως να περιμένετε αν θέλετε να το δοκιμάσετε αφού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα για την παραγωγή του.

Εμείς πάντως διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το πόσο… κοντά σας θα επιτρέπατε να φθάσουν οι κινούμενες λεπίδες του drone!

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι πίσω από την πρωτοποριακή έμπνευση κρύβεται η εταιρεία που δημιούργησε και το dildo selfie stick για να απαθανατίζεται το πρόσωπό σας τη στιγμή της κορύφωσης!

Dildo Selfie Stick

Την ίδια ώρα, ένα (άλλο) «έξυπνο» sex toy δείχνει στις γυναίκες πώς να φτάσουν σε οργασμό, καθώς σχεδιάστηκε για να τις γνωρίσει σε… βάθος, αλλά και για να προτείνει τρόπους απολαυστικότερης κορύφωσής τους.

Υπόσχεται μάλιστα εξασφαλισμένους οργασμούς, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του σώματος μέσω αισθητήρων για την ανίχνευση της θερμοκρασίας, της συστολής των μυών και της θέσης του σώματος.

Και κάπως έτσι, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για smartphones, διαμορφώνει και αποθηκεύει ένα εξατομικευμένο προφίλ...σεξουαλικής απόλαυσης για την ιδιοκτήτριά του!

Ο «έξυπνος» δονητής ονομάζεται Lioness και κοστίζει περίπου 230 δολάρια.

sex toy

«Οι αισθητήρες του καταγράφουν τη διέγερσή σου και τα προ-οργασμικά στάδια, βοηθώντας σε να μάθεις περισσότερα πράγματα για τη σεξουαλική σου υγεία, όπως τη σχέση ανάμεσα στον οργασμό σου και την ώρα της ημέρας, τη διάθεσή σου ή τη μέρα του κύκλου σου», εξηγεί η CEO της εταιρείας που παράγει το επαναστατικό sex toy.

Οι αισθητήρες συλλέγουν στοιχεία κατά τις πρώτες 20 χρήσεις του δονητή, ενώ στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές συγχρονίζονται με την εφαρμογή, η οποία με τη σειρά της προτείνει τρόπους βελτίωσης της σεξουαλικής εμπειρίας μιας γυναίκας.

Ο Lioness εκτός της επαναστατικής τεχνολογίας του, είναι σχεδιασμένος εργονομικά από υλικό ιδιαίτερα φιλικό για το σώμα, ενώ αντέχει και στη… σκληρή χρήση!