Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το κλαμπ των οργίων: Έκανε στοματικό σε εργαζομένη και δείτε πού κατέληξε! (video)

Newsbomb

Στη σύλληψη ενός Αμερικανού τουρίστα για προσβολή της δημοσίας αιδούς προχώρησαν οι Αρχές της Ταϋλάνδης, καθώς έφθασε μέχρι τα… μάτια τους ένα βίντεο με τα σεξουαλικά καμώματά του μέσα σε κλαμπ.

Ο Ben Bartanyi δεν δίστασε να μάθει ξένες… γλώσσες (για την ακρίβεια τη δική του) σε μία εργαζομένη εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών και… ντυσίματος.

Την επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων του διέκοψε τελικά μία συνάδελφος της Ταϋλανδέζας, η οποία προσπάθησε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα χτυπώντας τον και πετώντας του νερό.

Για κακή τύχη ωστόσο του 49χρονου, ένας άλλος θαμώνας είχε κάνει ήδη τη ζημιά, απαθανατίζοντας με το κινητό του τις άκρως ακατάλληλες σκηνές.

Όσο θέμα χρόνου ήταν έτσι να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο, άλλο τόσο θέμα χρόνου ήταν για τους αστυνομικούς να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Αμερικανό…

touristas

Στις αρχές, ισχυρίστηκε πάντως ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμάται τίποτα, ενώ έτσι… δικαιολογήθηκε και η 20χρονη εργαζόμενη, η οποία κατέθεσε πως εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβε τι είχε γίνει!

Το όχι και τόσο πρωτοφανές πάντως περιστατικό για... Πατάγια (ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός σεξοτουρισμού) συνέβη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran που είναι αφιερωμένο στον ερχομό του νέους έτους στην Ταϋλάνδη.