Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος: Δείτε βίντεο με τη Μαντόνα να κάνει... στοματικό!

Newsbomb

Τι και αν έχουν περάσει για τα καλά τα χρόνια, καθώς διανύει ήδη την έκτη δεκαετία της ζωής της, η Μαντόνα συνεχίζει να μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας προκαλώντας σαν 20άρα που μόλις ξεκινά την καριέρα της.

Αφού λοιπόν τα… πέταξε όλα έξω Met Gala, υποστηρίζοντας ότι «Δεν μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή αν δεν είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Έτσι άλλαξε η Ιστορία», είπε να παραδώσει μαθήματα ξένων γλωσσών backstage!

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο οποίο προσποιήθηκε on camera ότι κάνει στοματικό χρησιμοποιώντας το δάχτυλό της!

madonna2

Νωρίτερα, η βασίλισσα της ποπ με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε εκτενώς στις διακρίσεις που γίνονται στις γυναίκες λόγω ηλικίας αλλά και στα σεξιστικά σχόλια που γράφονται, με αφορμή την εμφάνισή της στο Met Gala.

madona1

Εξήγησε, όπως αναμενόταν, ότι δεν φοβάται να δείξει το δρόμο στις επόμενες γενιές και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει για αυτούς που την επικρίνουν.

«Αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε ό,τι αφορά την ηλικία των γυναικών, βρισκόμαστε ακόμα στο σκοτάδι. Το φόρεμά μου στο Met Gala ήταν μια πολιτική δήλωση και μια δήλωση μόδας. Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους λόγω ηλικίας είναι η απόδειξη ότι ζουν σε μια σεξιστική κοινωνία. Δεν φοράω παρωπίδες και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή αν δεν είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Έτσι άλλαξε η Ιστορία. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που ντύνομαι είναι απλά μια αντανάκλαση της προκατάληψής σας. Δεν φοβάμαι να δείξω το δρόμο σε όλα τα κορίτσια πίσω μου! Η Nina Simone είπε κάποτε: "Ο ορισμός της ελευθερίας είναι ατρόμητος". Δεν θα απολογηθώ για τίποτα, θα παραμείνω αντάρτης σε αυτή τη ζωή. Ακολουθήστε με στον αγώνα μου για την ισότητα των δύο φύλων», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

madona2 copy