Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε τι απαγόρεψαν ως σκληρό πορνό οι Κινέζοι! (videos)

Newsbomb

Δραστικά μέτρα, προκειμένου να περιορίσει το «χείμαρρο» του διαδικτυακού πορνό και όσα παραπέμπουν σε αυτό, έλαβε η κυβέρνηση της Κίνας.

Το μόνο ωστόσο πρόβλημα είναι πως δεν πάει ο νους σας στο τι θεωρούν… ακατάλληλο! Για την ακρίβεια, απαγόρευσαν την προβολή βίντεο στο ίντερνετ με ερωτικές... μπανάνες! Οι δράστες μάλιστα του σεξουαλικού αυτού εγκλήματος όχι μόνο θα οδηγούνται στο εδώλιο των δικαστηρίων, αλλά θα τιμωρούνται παραδειγματικά...

Κάτι που σημαίνει πως το live stream σεξ με... μπανάνες ή η «ερωτική κατανάλωσή της» online - ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Κίνα - θα αποτελούν από εδώ και πέρα αδίκημα. Δόθηκε, έτσι, εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης, να εντοπίζουν τις... παρανομίες και να επιβάλουν το νόμο, ενώ η κυβέρνηση της Κίνας προειδοποίησε τις ιστοσελίδες με live-video να απαγορεύσουν τις συνδιαλέξεις και το streaming που περιέχουν μπανάνες, θεωρώντας όλα αυτά δυτικές συνήθειες!

«Πώς μπορεί να ξεχωρίσει κανείς αν κάποιος τρώει μπανάνα, ή κάνει... κάτι άλλο;», αναρωτιούνται πάντως εύλογα οι Κινέζοι, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους στα social media.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η χρησιμοποίηση όλο... λαγνεία απλών αντικειμένων της καθημερινότητας από νεαρά κορίτσια στην Κίνα, είναι η νέα μόδα στο τοπικό διαδίκτυο, αναγκάζοντας τις Αρχές να… επέμβουν!

banana kina

Η χρήση του Διαδικτύου, πάντως, είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό περιορισμένη στην Κίνα, ενώ η λογοκρισία έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2013, όταν ανέλαβε την προεδρία ο Xi Jinping.

Η Κίνα εξάλλου εδώ και πολλά χρόνια έχει θέσει σε λειτουργία τον πιο εξελιγμένο μηχανισμό απευθείας λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, γνωστό και ως το «Great Firewall», ενώ ιστοσελίδες όπως η Google, το Facebook, και το Twitter είναι απαγορευμένες. Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι οι έλεγχοι στο διαδίκτυο βοηθούν στη διατήρηση της κοινωνικής σταθερότητας και της εθνικής ασφάλειας καθώς βοηθούν, εκτός των άλλων και στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας…