Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σκληρό πορνό σε πασίγνωστο ριάλιτι: Παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες! (videos+photos)

Newsbomb

Οργισμένοι, αναγκάζοντας τους υπευθύνους να σκεφτούν το ενδεχόμενο να διώξουν τον ασυγκράτητο παίκτη που έκανε σεξ με μια συγκάτοικό του μπροστά στις κάμερες του Big Brother, είναι οι Βρετανοί τηλεθεατές, διαμαρτυρόμενοι για τις ακατάλληλες εικόνες που προβλήθηκαν και μπορούσαν να δουν ακόμα και μικρά παιδιά!

Οι συγκάτοικοι του βρετανικού Big Brother, Marco Pierre White και Laura Carter, όχι μόνο δεν έδειξαν καμία διάθεση να κρύψουν τον έρωτά τους, αλλά μετέτρεψαν το δημοφιλές ριάλιτι σε πορνό και μάλιστα στον αέρα!

Μετά το σοκ που υπέστη το τηλεοπτικό κοινό, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Βρετανίας (Ofcom) προέβη σε συστάσεις στο κανάλι, Channel 5, η διεύθυνση ωστόσο του οποίου μάλλον θα έμεινε ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη, καθώς το επεισόδιο της Κυριακής έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με 1,1 εκατομμύριο!

Σύμφωνα πάντως με το Ofcom, οι σκηνές που μεταδόθηκαν από το κανάλι είναι άκρως ακατάλληλες, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα παράπονα 252 τηλεθεατών του reality show.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», οι χρήστες στα social media διαμαρτυρήθηκαν επίσης έντονα για τις πορνογραφικές σκηνές που αντίκρισαν στους δέκτες τους.

«Είναι αηδιαστικά αποβράσματα», σχολίασε ένας από αυτούς εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Μου έρχεται να κάνω εμετό».

laura

«Θα έπρεπε να ντρέπονται που έδειξαν τέτοια πράγματα. Δεν έχω νοιώσει ποτέ μου τόσο άβολα βλέποντας τηλεόραση», έγραψε επίσης ένας τηλεθεατής στο twitter, συμπληρώνοντας: «Προς Θεού Marco και Laura, έχετε οικογένεια και πιθανότατα το βλέπουν. Σεβαστείτε αυτούς και τους εαυτούς σας»…

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση είναι πως ο Marco, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, είναι αρραβωνιασμένος! Κάτι που δεν τον εμπόδισε να πρωταγωνιστήσει σε στιγμές αχαλίνωτου πάθους και σεξ με την εκρηκτική Laura, αδιαφορώντας για την παρουσία των καμερών...