Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πανικός: Γυμνόστηθες ιερόδουλες ξεμαλλιάζονται στη μέση του δρόμου! (video)

Newsbomb

Αγανακτισμένοι και απηυδισμένοι από τους συχνούς καυγάδες των ιερόδουλων, οι οποίες όχι μόνο ξεμαλλιάζονται, αλλά ξεσκίζουν η μία τα ρούχα της άλλης, δηλώνουν κάτοικοι της γειτονιάς Malasana στη Μαδρίτη.

Οι μάχες ανάμεσα σε ντόπιες ιερόδουλες και σε συναδέλφους τους από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με… φόντο/έπαθλο τα καλύτερα πόστα, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο σε γνωστή «πιάτσα» στην καρδιά της Μαδρίτης, ενώ όπως ισχυρίζονται οι ντόπιοι, η αστυνομία παίζει το ρόλο θεατή.

ispanides ierodoules

Αποτέλεσμα είναι τα ουρλιαχτά και οι φωνές των ιερόδουλων να κρατούν ξάγρυπνους τους κατοίκους, οι οποίοι σε μια προσπάθεια να… ακουστούν, κατέγραψαν σε βίντεο ένα συνηθισμένο απόγευμα στη γειτονιά τους, όταν στους δρόμους κυκλοφορούν ακόμη παιδιά.

Σε αυτό, μία από τις ιερόδουλες «δέχεται» άγρια επίθεση, μένοντας τελικά γυμνόστηθη, αφού οι άλλες τις σκίζουν τα ρούχα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι Ισπανίδες ιερόδουλες θέλουν να διατηρήσουν τα καλύτερα «πόστα» στη γειτονιά και ως εκ τούτου επιτίθενται σε οποιαδήποτε ξένη πλησιάσει στα μέρη τους…