Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος με ακατάλληλες εικόνες: Έκανε στοματικό σεξ σε ζωντανή μετάδοση! (video+photos)

Newsbomb

Τις σεξουαλικές ορμές της, οι οποίες όπως… παραπονιόταν είχαν χτυπήσει κόκκινο, θέλησε να κατευνάσει on camera η παίκτρια του βρετανικού Celebrity Big Brother, Marnie Simpson.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρήκε πρόχειρο κάτι άλλο, έκανε επίδειξη, όχι ξένων γλωσσών, αλλά της δικιάς της, σε μία… μπανάνα!

Οι συγκάτοικοι στο σπίτι φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει για τα καλά, αφού δεν σταματούν να προκαλούν, ακόμα και όταν τα ειδύλλια που «γεννήθηκαν» τελείωσαν άδοξα λόγω αποχωρήσεων των παικτών.

Για να σκοτώσουν έτσι το χρόνο τους εποικοδομητικά, οι Aubrey O'Day, Renee Graziano , Katie Waissel και Marnie Simpson άρχισαν να συζητούν για ακατάλληλα θέματα (μάλλον ως μόνο κοινό σημείο επαφής τους).

«Νομίζω ότι ο στοματικός έρωτας δεν πρέπει να προσφέρετε καθημερινά, αλλά μερικές φορές την εβδομάδα», υποστήριξε η Renee, ενώ μαζί της συμφώνησε η Aubrey, προσπαθώντας να… συμμορφώσει την Katie. «Ναι Katie, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο με αυτό», της είπε χαρακτηριστικά για να υπερασπιστεί η τελευταία τον εαυτό της: «Δεν το κάνω καθημερινά, μου αρέσει».

banana bb4

Τότε ήταν που η Marnie και η Aubrey πέρασαν από τη θεωρία στην… πράξη με τη βοήθεια μιας μπανάνας!

Η αναμφισβήτητα, μάλιστα, πιο έμπειρη Renee ενέκρινε την τεχνική του πρώην κοριτσιού του Geordie Shore, τονίζοντας ότι είναι «εξαιρετική», ωστόσο αργότερα η Aubrey άρπαξε… μπανάνα και ευκαιρία προκειμένου να της δώσει κάποιες «διορθωτικές» τεχνικές συμβουλές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Marnie, πάλι σε ζωντανή μετάδοση, δεν δίστασε να μοστράρει το γυμνό στήθος στα μούτρα της Saira Khan, αποδεχόμενη μία πρόκληση των συγκατοίκων της. Μια κίνηση που προκάλεσε πάντως τις έντονες αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού…