Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο: Του έκανε στοματικό σεξ σε ρόδα λούνα παρκ!

Newsbomb

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα ακατάλληλο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Στο στόχαστρο βρίσκεται ένα όσο ασυγκράτητο, τόσο και ασυνείδητο ζευγάρι, το οποίο κάνει σεξ μέσα σε ρόδα του λούνα παρκ, δίπλα σε μικρά παιδάκια!

Για την ακρίβεια, η ξεδιάντροπη γυναίκα κάνει επίδειξη των γλωσσικών της ικανοτήτων, ανεβάζοντας και κάτι πολύ πιο... προσωπικό (εκτός) από την αδρεναλίνη του συντρόφου της. Ξεκούμπωσε λοιπόν ζώνες ασφαλείας και παντελόνι, δείχνοντας εμπράκτως την… αγάπη της!

Και μπορεί οι ξαναμμένοι εραστές να νόμιζαν ότι εκεί ψηλά θα ήταν ασφαλείς από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο μάλλον παρασύρθηκαν από το πάθος και την απόλαυση, ξεχνώντας ότι... ρόδα είναι και γυρίζει.

«Συνελήφθησαν» έτσι από την κάμερα άλλου επισκέπτη του λούνα παρκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ο οποίος βρισκόταν σε ψηλότερο βαγόνι και εκτός από τη θέα, έγινε μάρτυρας και ενός πολύ πιο καυτού θεάματος!

Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού έγιναν viral στο διαδίκτυο, με άλλους να το επικρίνουν για την ασυνειδησία του και άλλους να τους επευφημούν για τον αυθορμητισμό και το πάθος του...