Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

«Καυτή» πολιτικός εγκατέλειψε τα έδρανα και έγινε πορνοστάρ! (videos+photos)

Newsbomb

Αποκαλυπτική στροφή στην καριέρα της, προς τέρψιν όσων την είχαν ήδη φανταστεί ολόγυμνη στα έδρανα της Βουλής, πραγματοποίησε μία πρώην πολιτικός στην Ιταλία.

Η Φιλομένα Μαστρομαρίνο, πρώην μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ματέο Ρέντσι (καλά πώς ξέφυγε αυτή του Σίλβιο;) έκαστε στα… γόνατα του μετρ του πορνό Ρόκο Σιφρέντι (γνωστός στους... γνώστες) και ανακάλυψε πως έχει μεγάλο ταλέντο μπροστά από τις κάμερες!

«Εγώ είμαι η Μαλένα από την Απουλία», συστήνεται πλέον η 30χρονη Ιταλίδα, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρειά της, ωστόσο πλέον ευελπιστεί με το κατάλληλο… σπρώξιμο να γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο χώρο της ιταλικής (και όχι μόνο) πορνοβιομηχανίας.

«Χαλάρωσε, σε βλέπω σφιγμένη», λέει ο έμπειρος πορνοστάρ στην εντυπωσιακή Μαστρομαρίνο, η οποία χαμογελά διστακτικά στην κάμερα πριν αυτή εστιάσει στο πλούσιο ντεκολτέ της.

mastromarino7

«Θέλησα να περάσω από τα κοινά σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά», απαντά η Ιταλίδα για τους λόγους που εγκατέλειψε την πολιτική και στράφηκε στο πορνό.

«Πώς θα αντιδράσεις αν θα σε πουν πόρνη;», τη ρωτά ακολούθως ο Σιφρέντι, με εκείνη καθισμένη στα πόδια του να αποκρίνεται φιλήδονα: «Θα μου αρέσει»!

«Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια», προϊδεάζει τους ανυπόμονους φανς της η φιλόδοξη Μαλένα.

Η συνέχεια επί της ροζ οθόνης!