Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλα βίντεο: Της έκανε στοματικό μέσα σε εστιατόριο και δείτε πώς του το ανταπέδωσε

Newsbomb

Ένα πιάτο εκτός… μενού γεύτηκε ένας ασυγκράτητος πελάτης μέσα σε πολυσύχναστο εστιατόριο της Κίνας.

Και ήταν μάλιστα σίγουρα πιο «καυτό» και ας μην ήταν… μεξικάνικό, αλλά αυτό της συντρόφου του!

Έχοντας λοιπόν τελειώσει το δείπνο τους, ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι είπε να γυρίσει στα… ορεκτικά και για την ακρίβεια στα… προκαταρκτικά! Ο άνδρας δεν δίστασε λοιπόν να αποδείξει εμπράκτως και… λεκτικά (χωρίς πάντως να βγάλει άχνα), την αγάπη του στη σύντροφό του, με μάρτυρες ωστόσο όλους τους θαμώνες. Σαν καλός εραστής, ξεκίνησε μάλιστα από τα ψηλά και έφθασε στα χαμηλά!

Μέχρι που μια αδιάκριτη σερβιτόρα τούς έπιασε στα πράσα. Όχι πάντως ότι χαλάστηκαν, αφού ακολούθησε και το κυρίως… πιάτο!

Ο άνδρας φαίνεται πως κατέχει καλά τις ξένες… γλώσσες, με αποτέλεσμα να ανάψει την παρτενέρ του. Αδυνατώντας έτσι εκείνη να τιθασεύσει τις ορμές της, σήκωσε ύποπτα τη φούστα της και έκατσε πάνω του ανταποδίδοντας! Όχι βέβαια ότι δεν κοίταξε και τον εαυτό της σε αυτη τη θέση...

Και μπορεί να ήταν άβολα ακόμα για Κινέζους, ωστόσο μία μικρή… αναπροσαρμογή στάσης τούς έκανε να αισθάνονται σαν το σπίτι τους και συγκεκριμένα σαν την κρεβατοκάμαρά τους!

Τα ακατάλληλα βίντεο του ζευγαριού έγιναν φυσικά viral στο διαδίκτυο, αν και πολλοί χρήστες έμειναν με την απορία για το επιδόρπιο...