ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SEX

Έπιασαν τα σεξουαλικά μάγια: Άπιστη ήπιε φίλτρο του κερατά και κόλλησε στο σεξ με τον εραστή (vid)

Μια πολύ διαιρετική ιστορία απιστίας, η οποία ακροβατεί μεταξύ μεταφυσικού και… γήινης εκδίκησης είδε το φως της δημοσιότητας, αφήνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται με το στόμα ανοιχτό!

Γιατί μπορεί η μοιχαλίδα σύζυγος από την Κένυα να συνελήφθη έχοντας κάτι άλλο ανοιχτό (για την ακρίβεια τα πόδια της), ωστόσο μέσα της βρισκόταν ακόμα ο εραστής της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν ξεκόλλαγε κιόλας!

«Εντάξει συμβαίνει και στα καλύτερα… κρεβάτια», μπορεί να υποστηρίξει εύλογα κάποιος, ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει το απόκοσμο παρασκήνιο!

Σύμφωνα λοιπόν με τα τοπικά Μέσα και τους ντόπιους στο Kisii County, ο απατημένος σύζυγος όχι μόνο είχε υποψίες για τα «τερτίπια» της γυναίκας του, αλλά πήγε σε μάγισσα (σε χαρτορίχτρα) προκειμένου να την εκδικηθεί! Εκείνος (ήταν γένους αρσενικού), με το ακατάλληλο φυσικό αντίτιμο, όχι μόνο καταράστηκε τα γεννητικά όργανα της Κενυάτισσας, αλλά κατασκεύασε ένα «φίλτρο», το οποίο της έδωσε κρυφά ο σύζυγος και ιδού το αποτέλεσμα: οι φωνές των παράνομων εραστών ξεσήκωσαν τους γείτονες!

Οι τελευταίοι, αφού έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της απιστίας μέσα στο ίδιο το σπίτι του κερατά που έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, έβγαλαν τελικά με φορείο το ζευγάρι το οποίο σφάδαζε από τον πόνο ενώ γινόταν περίγελος στο συγκεντρωμένο πλήθος .

Και μην νομίζετε ότι τους πήγαν στο νοσοκομείο! Όχι! Τους οδήγησαν φυσικά στο μάγο… δικαστή, ο οποίος αφού «τσίμπησε» και κάτι από τον εραστή (ως πρόστιμο για την πράξη του), έδωσε στη γυναίκα ένα αντίδοτο για να «απελευθερωθεί»!

Στο τέλος, ο μάγος- γιατρός δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει και ένα μάθημα ηθικής στους άπιστους χωριανούς…

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER